Крим – останній бастіон Путіна

23 липня 2020, 09:40
Власник сторінки
0
28960
Крим – останній бастіон Путіна

Володимиру Путіну нічого запропонувати, нічим похизуватися перед своїми співвітчизниками, окрім окупованого півострова.

Крим – останній бастіон Путіна

20 липня 2020 року російський Президент Володимир Путін прибув до окупованого Криму. Це перша поїздка «ВВП» з моменту, коли в Російській федерації відбулося голосування, яке змінило Конституцію Росії – дозволило Путіну залишатися на своїй посаді аж до 2036 року і зробило більш жорстким покарання за будь-які заклики та дії, пов’язані із порушенням територіальної цілісності РФ! В Кремлі ніхто не приховує, що мова йде саме про Крим. Ба більше, це перша поїздка Володимира Путіна з початку епідемії коронавірусу, адже головний очільник РФ майже весь цей час перебував у режимі самоізоляції аж до параду, присвяченого черговій річниці перемоги СРСР у Другій світовій війні.

Як бачимо, для такої подорожі Володимир Путін обрав саме Крим. Крим, а не Хабаровськ, де котрий день поспіль і в краєвому центрі, і в інших містах відбуваються акції протесту у зв’язку з затриманням керівника хабаровської крайової адміністрації Сергія Фургала, який, очевидно, не зміг знайти спільної мови з Кремлем та російським політичним керівництвом.

Звичайно, у Криму Володимиру Володимировичу затишніше, ніж у Хабаровську і не лише у зв’язку з кліматичними умовами, а й тому, що держава, вибудована «ВВП», залишається державою кримського порядку денного. Володимиру Путіну нічого запропонувати, нічим похизуватися перед своїми співвітчизниками, окрім окупованого півострова. І хоча в деяких регіонах Росії (як-от у Хабаровську) це «досягнення» вже не спрацьовує, Путін тримається за окупований Крим з усіх сил. Навіть референдум щодо змін до російської Конституції був пов'язаний із намаганням унеможливити повернення окупованого півострову Україні.

Ба більше, в Москві згідно із заявою голови Державної думи РФ Володіна збираються карати за заклики і дії, пов’язані із «посяганням» на територіальну цілісность, тобто каратимуть політитків інших країн за дотримання ними міжнародного права. Володін говорить, що Москва вимагатиме екстрадиції депутатів ВР України і навіть американського Конгресу, а якщо ці політики прибуватимуть до Росії з офіційними візитами, - заарештовуватимуть їх за порушення російського законодавства.

Таким чином після голосування щодо змін до Конституції Росія перетворюється не просто у державу, якою невідомо скільки років керуватиме монарх, а у країну-в’язницю не лише для власного народу, а для офіційних представників провідних демократичних держав світу у випадку критики ними окупації Криму

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Путин,Крымское побережье,Кремль,крымчане,Керчь,Крим,отдых в Крыму,аннексия Крыма,новости Крыма ,Путин в Крыму,события в Крыму
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.