Через халатність херсонських суддів підозрюваного у замовному вбивстві .....

16 травня 2019, 18:05
Власник сторінки
0
1200

Сьогодні 15 травня через халатність суддів Херсонського апеляційного суду на волю може вийти підозрюваний у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.14 «Готування до злочину».

Через халатність херсонських суддів підозрюваного у замовному

 вбивстві можуть відпустити на свободу



Сьогодні 15 травня через халатність суддів Херсонського апеляційного суду на волю може вийти підозрюваний у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.14 «Готування до злочину», п.11 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство», ч.2 ст.15 «Замах на злочин», ч.2 ст.194 «Умисне знищення, або пошкодження майна» КК України громадянин Віременії Галустян Гагіг Шагенович.

Так, всі найгірші очікування справдилися і судді цивільної палати Бугрик В.В. та Полікарпової О.М. заявили про свій самовідвід від зазначеного провадження аргументуючи це нібито давніми робочими стосунками з родичем потерпілого. Проте у матеріалах справи відсутні докази, що родич сторони потерпілого працював із зазначеними «служителями Феміди», що підтверджується офіційно – Окремою думкою головуючого судді Калініченко І.С.

Водночас, заяви на самовідвід судді Бугрик В.В. та Полікарпова О.М. подали після сумнівного відсторонення ними перекладачів для підозрюваного. Нагадаємо, що Галустян Г.Ш., затягує момент розгляду справи по суті на підставі своїх звернень про незнання української мови. І в той момент коли прокурори згідно статті 29 КПК забезпечили підсудного перекладачами ці двоє суддів доклали максимум зусиль задля того, аби недопустити їх до процесу, а після цього заявили про самовідвід тим самим умивши руки. Тобто, коли розглядали питання про не допуск перекладачів, вони не знали родича потерпілого, а коли питання дійшло до розгляду справи по факту то різко згадали… Як то мовлять: – «совпадение? Не думаю..»

За інсайдерською інформацією, слух про такий «подвиг» суддів Бугрик В.В. та Полікарпової О.М. шириться з фантастичною швидкістю і незабаром дійде і до Вищої ради правосуддя. Особливо цікавить той факт, що ці служителі Феміди ніколи не працювали пліч опліч з родичом потерпілої сторони, як вони стверджують, тож можемо здогадуватись, що їх чекає маса нових емоцій…

Проте, зараз вже виникає питання зовсім іншого рівня, а чи знає про цю витівку їх керівництво?.. Хоча питання просто риторичне, адже відповідь на нього знає кожен українець.

В усій цій історії обурює той факт, що небезпідставно підозрюваний у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень, вже в ніч з 17 на 18 травня вийде на свободу, завдяки «незрозумілим» діям суддів Бугрик В.В. та Полікарпової О.М. і які помисли у його голові, ми можемо лише здогадуватись…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: коррупция,Херсон,КПК,убийство,судья,Херсонская область,Апеляційний суд,вбивство,замовлення,кримінальна відповідальність,кримінальний процес,скоєно замах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.