Як виконуються виборчі обіцянки депутатами у Волновасі

15 липня 2020, 23:21
Власник сторінки
0
32
Як виконуються виборчі обіцянки депутатами у Волновасі

З наступного місяця кожен житель Волноваського району, що користується електроприладами, платитиме більше.


За кожен кіловат спожитої енергії громадянам доведеться доплачувати, оскільки тарифи на електричну енергію зростуть більш ніж на половину.

Таке рішення буквально днями ухвалила Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«З 01 серпня 2020 року тариф на послуги з передачі електричної енергії складе 240,23 грн/МВт·год; тариф на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління складе 24,75 грн /МВт∙год (без урахування податку на додану вартість)», - йдеться у повідомлені НКРЕКП.

Ця новина означає, що кожна сім’я у Волновасі з серпня буде вимушена урізати свій бюджет на 150 - 200 гривень. Сума не катастрофічна, але для мешканців Волновахи, середньомісячна зарплата яких не дотягує і 9000 гривень, відчутна. Зростання тарифу аукнеться кожній родині втратою 2000 - 2500 гривень у рік, а це гроші, за які батьки могли б придбати дитині зимові чоботи або спортивний костюм. Але тепер їм доведеться вчергове затягувати паски…

А що про підвищення тарифів каже місцева влада?

Пригадується, що у 2015 році команда політичної партії «Наш край» на чолі із чинним заступником районної ради Сергієм Демченком активно боролася за зниження тарифів на комунальні послуги для населення. Навіть  у 2017 році вони  робили видимість протесту проти підвищення ціни на газ. І де ж тепер ці народні обранці?

З часу оголошення рішення  НКРЕКП пройшло майже два тижні, а від депутатів ні звернення до Уряду, ні публічної заяви, ні поста у мережі, ні напису на заборі… Після того як виборці віддали їм свої голоси доля простих людей стала їм байдужою. Зрештою, навіщо відволікатися на такі дрібниці, якщо замість цього з дружбанами можна нормально побухати на пляжі. 

Цікаво, як тільки Демченко з депутатами «Нашого краю» будуть  пояснювати це мовчання у вересні своїм виборцям, коли люди отримають на руки свіжі платіжки?


Марина ХОЛОДНА

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.