Сергій Демченко – політичний флюгер Волновахи?

10 липня 2020, 14:12
Власник сторінки
0
274
Сергій Демченко – політичний флюгер Волновахи?

Виборча стратегія команди Демченка зрозуміла і передбачувана, але якось не зовсім зрозумілим залишається питання, хто або що заважало йому навести порядок протягом останніх п’яти років?


На кінець жовтня в Україні заплановано проведення місцевих виборів під час яких у кожній із об’єднаних територіальній громад жителі обиратимуть собі голів і депутатів місцевих рад. Можливо, вибори відбудуться і у прифронтовій Волновасі, оскільки уже сьогодні стають помітними перші потуги місцевих політиків. Серед інших виборчий марафон розпочав і «важковаговик» політичного бомонду Волновахи Сергій Демченко.

Очевидно, Сергій Володимирович попри досягнення пенсійного віку ніяк не може забути свої кращі часи, коли він очолював міську раду, і намагається знову здобути жадану посаду. Для старого номенклатурщика не принципово під яким прапором і з якою партією дертися  на політичний олімп, оскільки за своє тривале життя він завжди намагався залишатися у владній обоймі, тому встиг поміняти не одну партію та команду.

Свого часу Демченко встиг побути мером і одночасно  «смотрящим» від Партії Регіонів. А після фіаско регіоналів і запровадження у Волновасі військово цивільної адміністрації вже в складі команди «Наш край» він зайшов у Волноваську районну раду, де  п’ятий рік працює заступником голови.

Наразі після розвалу фракції «Наш край» та тривалого конфлікту із Олегом Невадою він втратив усі перспективи перемогти на виборах під прапором цієї політичної сили, том вже сьогодні Демченко поступово розпочав загравати з місцевими ОПЗЖопівцями. А поки Сергій Володимирович б’є чолобитні перед керівником молодіжки ОПЗЖ Артемом Марчевським, його друзі-пиячки почали восхваляти «Сурьожу» під пивко як майбутнього рятівника міста, господарника, що наведе порядок у місті і районі.

Виборча стратегія команди Демченка зрозуміла і передбачувана, але якось не зовсім зрозумілим залишається питання, хто або що заважало йому навести порядок протягом останніх п’яти років?

Марина ХОЛОДНА

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.