Вінницькі активісти фінансуються спецслужбами РФ?

08 липня 2020, 12:24
Власник сторінки
0
137
Вінницькі активісти фінансуються спецслужбами РФ?
Вадим Шмагалов

Здається, на Вінниччині з’явилися політичні хамелеони, які під виглядом патріотів та націоналістів відстоюють інтереси РФ

Здається, на Вінниччині з’явилися політичні хамелеони, які під виглядом патріотів та націоналістів відстоюють інтереси РФ.

 

Виявляється, Вінницький майдан не такий уже і простий, як може здатися на перший погляд. До того ж не такий і патріотичний, як може подумати прохожий вінничанин під час прогулянки центром міста поблизу традиційного щонедільного «віче».

Багато крапок на «і» розставило нещодавне побиття активіста чи то «майданівця», чи то «шарійця» Вадима Шмагалова. Активісти з майдану називають пана Вадима першокласним юристом. А от сусіди його прізвища навіть не знають. Потім згадують місцевого «пияку», кажуть дуже рідко бачать його тверезим.

Побили Вадима Шмагалова (майданівця!) за те, що той підтримує партію «Шарія». А от лідер партії Анатолій Шарій критикує прихильників Революції гідності, а майданівців називає ворогами України. Виникає логічне запитання: «хто насправді ховається за таким Вадимом Шмагаловим, який так легко змінює орієнтири, так швидко може перейти від патріотизму до антидержавницької риторики?»

Відповідь проста. Вадим Шмагалов, як і багато інших псевдо-активістів  не мають жодних принципів, патріотичних переконань та навіть власних поглядів. Їхній патріотизм вимірюється грошима та завданнями від «старшого брата».

 

 Отже, Вадим Шмагалов – прихильник Шарія. Шарій – фінансується кумом Президента РФ Путіна Віктором Медведчуком. Висновок – Вінницький активіст-майданівець підтримує політику РФ.

 

Кремлівська рука на Вінниччині проявлялася і раніше. Ще до подій Революції гідності сьогоднішній майданівець, друг Вадима Шмагалова Валерій Козяк  підтримував старий проект Віктора Медведчука «Український вибір». Втім, зумів швидко перелаштуватися та, слідуючи мейнстрімним тенденціям, став патріотом.

 Чомусь про такі речі у нас швидко забувають.

 

Не важко прослідкувати зв’язок ексрегіонала та кримінального авторитета Володимира Продивуса з Вінницьким майданом. Останній вже відкрив цілий інформаційний фронт проти колишнього Прем’єра Гройсмана та його молодої команди. Дискредитує та проводить акції протесту. На превеликий жаль, для цього використовує навіть майданівців. Вадим Шмагалов, Валерій Козяк, Юрій Кісіль, Андрій Верич, Віктор Маліновський – це же не повний список тих, хто разом з В.Продивусом подають руку «руці москви».

Неможливо пригадати випадок, коли ці активісти критикували когось з оточення ексрегіонала Продивуса. Чому? вирішуйте самі.

До того ж, Продивус фінансує діяльність місцевого осередку партії «Шарія» у Вінниці. Пазл склався.

Залишається тільки питання до наших спецслужб. Чому троянський кінь залишається у самому центрі політичного життя Вінниччини так довго?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.