Вінницька блогерша засвітилась навіть на центральному телеканалі Росії

09 листопада 2020, 15:42
Власник сторінки
0
33
Вінницька блогерша засвітилась навіть  на центральному телеканалі Росії

Емоційні нецензурні висловлювання кандидатки від “Слуги народу” Олени Жучинської, яка балотувалась до Вінницької міської, в історіях свого інстаграм-акаунту не залишилися поза увагою підписників

Емоційні нецензурні висловлювання кандидатки від “Слуги народу” Олени Жучинської, яка балотувалась до Вінницької міської, в історіях свого інстаграм-акаунту не залишилися поза увагою підписників, і цей відеозапис дуже швидко “розлетівся” по пабліках у різних соцмережах не лише України.

Олена назвала “жидизмом” те, що її оштрафували за паркування у невстановленому місці:

 

– Я только что ох**ла, б**ть. Я стояла на разметке,  б**ть, в центре города, на месте для парковки.  Эти пи****сы, на**й, б**ть,  эта “Муницыпальная варта” – конченые, б**ть, просто пи***ц. Наклеили мне, на**й, штраф. Я… Всмысле, б**ть? Это что за на**й, б**ть? Пи***ц, б**ть. А как, на**й, справляться с этим жидизмом, б**ть, вечным? – сказала Олена Жучинська. 

 

У Мережі цей запис назвали “черговим зашкваром”. Однак Олена Жучинська опублікувала декілька скріншотів таких публікацій, зазначила, що їй на це байдуже (“Ребят, ну мне правда по**й”) і каже, що таким чином усі їй роблять “круту рекламну кампанію”.

Своїми діями Олена підіграла й російському рупору Кремля Володимиру Соловйову, який 25.10.2020 використав її відеозапис з інстаграму в ефірі програми «Воскресный вечер с Владимиром Соловьевым» на телеканалі «Россия 1» у вигідному для керівництва Росії політичному контексті. Завдяки їй у Москві отримали можливсть зробити чергову серію кампанії по дискредитації України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.