Олег Березюк про «УКРАЇНСЬКУ ПАРТІЮ»

08 червня 2020, 22:01
Власник сторінки
журналист
0
19
Олег Березюк про «УКРАЇНСЬКУ ПАРТІЮ»

Спочатку у соціальній мережі ми створили групу, де почали обговорювати важливі політико- правові проблеми нашого суспільства.

Останнім часом мене часто запитують про «УКРАЇНСЬКУ ПАРТІЮ».
Люди цікавляться , чи це лише група у Фейсбук,чи повноцінна політична партія.
Думаю, уже настав час дещо пояснити.
Спочатку у соціальній мережі ми створили групу, де почали обговорювати важливі політико- правові проблеми нашого суспільства.

З часом прийшли до висновку , що потрібно об’єднувати однодумців і створювати однойменну політичну силу.
Сьогодні ядро «УКРАЇНСЬКОЇ ПАРТІЇ» складають юристи , офіцери запасу Збройних Сил України, правоохоронних органів і спецслужб.
Ми все своє свідоме життя відстоювали справедливість , захищали людей і державу від злочинців та ворожих зазіхань з боку іноземних держав.
Аналізуючи ті виклики і загрози , які сьогодні стоять перед нашою державою і суспільством, ми прийшли до висновку, що в Україні і світі з’явилась стійка тенденція до розподілу людей на дуже багатих і дуже бідних.
Транснаціональні корпорації і місцеві олігархи хочуть знищити малий і середній бізнес і монополізувати ринок.

Історія з коронавірусом показала як саме вони збираються це робити.
Очевидно, що від цього постраждає і весь середній клас.
Міжнародним фінансистам і місцевим олігархам не потрібна і демократія. Вони хочуть монополізувати політику та встановити тотальний контроль над суспільством.

Ми не можемо спокійно спостерігати за тим, як знищують нашу державу і націю і будемо використовувати весь свій досвід і знання,для того щоб цього не допустити.
Найближчим часом ми надамо більше інформаціі про основні засади і принципи діяльності нашої організації та умови вступу до «УКРАЇНСЬКОЇ ПАРТІЇ».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.