Діяльність російських спецслужб, як нестримний вірус

27 березня 2020, 09:34
Власник сторінки
0
72
Діяльність російських спецслужб, як нестримний вірус

Лише спільна робота європейських країн та їхніх спецслужб зможе протидіяти брудній діяльності країни агресора

Розглядаючи Республіку Польща як західноєвропейського партнера,
у якій діють антиросійські політичні еліти це не означає, що наш західний сусід має імунітет проти російських спецслужб. Ми не можемо виключати варіант, що Російська Федерація діє через ультраправі польські урядові та неурядові організації на території України, таким чином, навмисно розпалюючи міжнаціональну ворожнечу, використовуючи для цього ЗМІ та спірні історичні моменти

Прикладом такої деструктивної діяльності є присутність поляків у незаконних збройних формуваннях, серед яких, не приховуючи своїх екстремістських поглядів, опинився представник праворадикальної групи «Falanga» та редактор інформаційного агентства «Xportal» - Бартош Бекер. Останній у травні 2014 року відвідав
місто Донецьк де виступив із промовою та підтримкою так званих ДНР/ЛНР.

Також, члени польської «Falanga» мали відношення до розміщення написів  «Polski Lwow» та символів польських праворадикалів у м. Львові. Не дивно, що Бартош Бекер, скандуючи на одному з маршів «Польський Вільнюс, польський Львів - це має бути відновлено» відвідує Кремль та Державну Думу РФ, може виконувати доручення певних кураторів з Москви, яка завжди намагалась тримати своїх пішаків у європейському середовищі.

Так, в Польщі діє низка праворадикальних антиукраїнських організацій, які співпрацюють з ФСБ та активно вербують іноземних громадян в агенти з метою здійснення деструктивної діяльності проти нашої держави.

  У закликах іноземних громадян проти України, які свідчать про порушення територіальної цілісності практично завжди присутній російський слід та робота іноземних спецслужб, який надалі планують продовжувати активно просувати деструктивні проекти екстремістських рухів, намагаючись штучно розставляти між собою Польщу та Україну.

Не зважаючи на викладене лише спільна робота європейських країн та їхніх спецслужб зможе протидіяти брудній діяльності країни агресора.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Польша,международные отношения
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.