Хто такий Błażej Kamil?

28 вересня 2020, 17:00
Власник сторінки
0
226
Хто такий Błażej Kamil?
Blazej Kamil

Друзі поляки, допоможіть своїм правоохоронним органам ефективніше боротись з фашизмом. Друзі українці, відправляйте скарги до Facebook на цей акаунт, щоб попередити нетерпимість.

Мабуть більшість осіб, які цікавляться розвитком подій у площині «Росія-польські праворадикали-Україна» доволі добре знають таку організацію, як «Загальнопольська молодь» (Młodzież Wszechpolska). Дії членів цього радикального угрупування, які виконують брудну роботу із внесення деструктиву в українсько-польські відносини, а також у взаємини між Польщею та Європейським Союзом, дуже часто йдуть в нерозривному синхроні із російськими інтересами.

Це й не дивно, адже ще до початку російської агресії в Україні члени цієї організації неодноразово перебували з візитами в Росії на різного роду «славянских патриотических сборах». А постійне творення членами «Загальнопольської молоді» та подальше підживлення ними точок напруги в українсько-польських відносинах фактично співпадає із російською шовіністично-імперіалістичної парадигмою ХХІ століття.

Це саме члени цієї «молоді» постійно на Маршах Незалежності у Польщі скандують «Львів та Вільнюс не забудемо». Саме члени цієї організації палять українські прапори та прапори ЄС на різного роду мітингах. Заклики «смерть українцям» під Українським домом у Перемишлі та напади на релігійну процесію у цьому ж місті, це також плоди їх діяльності в угоду кремлівським окупантам.

Але одним із методів діяльності проросійських польських активістів є інформаційна. Їхня поведінка схожа із діяльністю терористичних угрупувань, метою яких є широке висвітлення їх дій в ЗМІ та Інтернеті. Оскільки Польща є правовою державою і в неї працює закон, ці молодики ховаються у соцмережах за нікнеймами. Але є друзі друзів, які знають про сусіда, який сповідує фашизм і можуть допомогти громадському суспільству оприділити їх та здати правоохоронцям, бо ці люди як мінімум агресори.  

Про одного з таких польських фашистів дуже багато знає Facebook, але на диво не блокує його сторінку, хоча вона далека до нормальної.  Мова йде про  акаунт, щоб попередити нетерпимість.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Россия,нацизм,Росія,Польща,радикалы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.