Щоб бути кандидатом не обов’язково бути патріотом?

07 жовтня 2020, 09:49
Власник сторінки
0
47
Щоб бути кандидатом не обов’язково бути патріотом?

Не допускайте у свої лави проросійсько налаштованих осіб, бо таким чином Ви допоможете країні-агресору в інформаційній війні проти України

Напередодні виборів до органів місцевої влади, що заплановані на 25 жовтня п.р., багато політичних сил висувають своїх кандидатів, не перевіряючи їх темне минуле, не лише у політичній, чи кримінальній сферах, але й можливу дотичність до проросійських сил. Нажаль, на сьогоднішній день спостерігається тенденція, що люди керуються принципом, чи відомо їм бодай щось про кандидата або нехай вже краще буде будь-хто інший, аби не той, хто є зараз. Обіцяють всі і багато, а роблять одиниці, тому й не дивно, що зростає кількість електорату, яка просто ігнорує прохання здійснити своє волевиявлення або обирають людину, не вивчивши ретельно її біографію. Також, особливої актуальності напередодні виборів набуває афоризм: «Погана влада вибирається добрими громадянами, які не голосують». Дійсно, провідні соціологічні компанії перш ніж брати замовлення на проведення соцопитування від кандидатів на виборні посади, дають оцінку не лише слоганам, які ті використовуватимуть як пріоритетні напрямки діяльності у випадку їхнього обрання, але й радять чи вдалу фотографію було вибрано для білбордів, кольори тексту, фон. Таким чином, спостерігаємо, що кандидати вже на самих початках ламають голову, як зробити із свинцю золото. Однак, найбільше запитань виникає до представників маловідомих та новостворених партій, котрі не здійснюють ретельну перевірку своїх кандидатів на предмет наявності у їхньому минулому компрометуючих ситуацій. Зокрема, кандидатка в депутати до Стрийської міської ради від партії «Варта» Олена Гуршалова оприлюднила фото , котре зробила у 2018 році в м. Москва на «Красній площі», а також фото своєї футболки на якому зображений президент РФ В. Путін з надписом «Своих не бросаем». Ба навіть більше, Олена Гуршалова у своїх дописах не приховувала, що є прихильницею дружніх відносин з Росією та вказувала на спільну історію двох народів. Як ви думаєте, коли люди дізнались про цей факт, чи не похитнулась їхня віра у те, що всі, кого оберуть на посади до органів місцевої влади в Україні будуть справжніми патріотами та зроблять усе, щоб подолати агресію з боку Росії? Тому, звертаємося як до самих кандидатів, так і до політичних сил – якщо маєте сумніви щодо певного кандидатури, краще підшукайте більш достойного, патріотично налаштованого та перспективного політика. Тим більше, не допускайте у свої лави проросійсько налаштованих осіб, бо таким чином Ви допоможете країні-агресору в інформаційній війні проти України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Росія,Україна,політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.