Притика та Герус – сучасні мародери в енергетиці

26 березня 2020, 16:18
Власник сторінки
Народний депутат України XIX скликання від політичної партії ВО "Батьківщина"
0
76
Притика та Герус – сучасні мародери в енергетиці

Під час будь-якої надзвичайної ситуації завжди з’являються мародери.

Медичні маски, космічні ціни на ліки та на продукти, космічні платіжки, істерія та ґвалт навколо міфічних 200 млрд грн з бюджету — це вірні ознаки шахрайства.

Мародерство було і до Майдану. Ті, для кого було важливим вкрасти сьогодні, — продавали країну по шматку в найбільш тяжкий для неї момент. Вони повтікали до Ростова.

Сьогодні з’являться нові мародери. З претензією на «європейскість» та «реформаторство». У цей тяжкий час, мушу знову розповісти про них.

Пам’ятаєте, у вересні Герус, обдуривши свою фракцію і президента, відкрив імпорт електроенергії.

Енергосистема, українські підприємства, шахтарі встали на коліна. Я особисто ледь не зірвав в Раді свій голос. Пропонував безліч правок аби цей імпорт закрити. Але мене не чули. Так само, як і інших адекватних фахівців.

Сьогодні, думаю, вже дійшло до всіх Слуг, що Герус їх кинув «під танк». Впевнений — президент Зеленський визнав помилку і жорстко сказав: «закрийте імпорт негайно».

Кабмін із 1 квітня ввів мито на імпорт з Росії, колеги Геруса внесли в Раду законопроект про повну заборону імпорту з Росії та Білорусі. В країні впало споживання до мінімуму, а енергогенеруючі станції працюють з критично мінімальним навантаженням. Сьогодні шахтарі, атомники та енергетики йдуть кожен день на роботу, бо для них не може бути ніякої «удальонки».

Що ж роблять сучасні мародери від енергетики?! Вони відновлюють імпорт електроенергії!

Нова Енергетична Компанія (О. Притика), заводить імпорт з Білорусі в пікові години. На завтра також заплановані поставки. «Незалежні» НКРЕКП та Укренерго слухняно виконують команди Геруса, наплювавши на інтереси української генерації та на вимогу призначившого їх Президента.

Пам’ятаєте, в лютому я писав про торговців повітрям і «схему Геруса» на Енергоринку. Тоді видання Бізнес-Цензор опублікувало список махінаторів, і на першому місці була саме ця фірма НЕК – компаньйона Геруса. До речі, за ті багатомільйонні продажі повітря так ніхто і не відповів. А сьогодні ті ж самі автори схеми Герус/Притика вбивають нашу енергетику імпортом в найтяжчій для країни час.

Коли ці мародери бігтимуть до свого «Ростову», є всі шанси вже мати надзвичайний стан в енергетиці та повністю паралізовану галузь з космічними боргами.

Нижче графік імпорту та перелік енергоспекулянтів з поважного видання Цензор.нет авторства пана Голованева.

Думай Те!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,энергетика,Импорт,карантин,Укрэнерго,электрогенерация,НКРЭКУ,Андрей Герус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.