Як Зеленський і Гончарук спустили 60 мільярдів з бюджету України?

03 березня 2020, 18:25
Власник сторінки
Народний депутат України
0
8517
Як Зеленський і Гончарук спустили 60 мільярдів з бюджету України?
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

Як і обіцяв, публікую відповіді на питання підписників. Якщо хочете спитати в мене щось − пишіть у коментарях.

Сьогодні коментую питання від Миколи Запишного: «А реально, як можна було прої***и 60 мільярдів гривень?». Це питання ставили прем’єр-міністру Гончаруку під час звітування уряду у тому числі. Дірка у бюджеті станом на грудень 2019 становила 50 мільярдів, а зараз вже 60. Як можна було до цього довести? Слухайте, а як можна було порадити пенсіонерці продати свого собаку, аби оплатити комуналку? Як можна було прийняти купу незрозумілих законів? Ось так. Це ж люди, як там казав Гончарук: «Профан в економіці».

Боротися з контрабандою або з корупцією −  це чудово, але створювати умови для розвитку бізнесу та інвестицій − зовсім інше. Можливо потрібно створювати умови не для іноземців, які будуть інвестувати більш ніж 10 мільйонів доларів в Україну і спеціально робити їм офіси нянь, а подумати про наших бізнесменів? Про це, на жаль, сьогодні ніхто не говорить. 

Насправді сьогодні потрібно поставити на цьому крапку і сказати чесно, що Гончарук і його Кабінет Міністрів − це уряд-банкрот. Ми бачимо, що буцімто місія МВФ їде в Україну, але вони їдуть перевіряти «домашнє завдання». А це: продаж землі і продаж основних державних компаній. 

Можу сказати, що навіть депутати у фракції «Слуга народа», які без вагань тиснули на зелену кнопку у парламенті, розуміють, що щось іде не так. Тому й «кнопочки» сьогодні натискаються вже без ентузіазму. 


Источник: 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,МВФ,премьер-министр,Верховная Рада,Батьківщина,Владимир Зеленский,Юлія Тимошенко,Кабінет Міністрів,Слуга народа,Українська Верховна Рада,транш МВФ,Володимир Зеленський,Алексей Гончарук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.