Кабінет Міністрів Сороса. Як "соросята" вбивають Україну?

02 березня 2020, 15:14
Власник сторінки
Народний депутат України
0
72
Кабінет Міністрів Сороса. Як  соросята  вбивають Україну?
Костянтин Бондарєв, народний депутат України

В мене вже назбиралося багато питань, які мені надсилають мої підписники у соцмережах. Тож, цього тижня кожного дня буду публікувати відповіді на них. Пишіть ваші запитання у коментарях під блогом.

Сьогодні відповідаю на запитання від Людмили Ликової: «Чому Зе взяв у Кабінет міністрів людей, які повинні відпрацьовувати в Україні проплачене Соросом навчання? Очевидно, що ці учні не будуть працювати в інтересах України. Вони не мають досвіду державницького управління, тому не в змозі зробити щось для країни». 


Проблема у наступному: коли іноземна держава, тим більше, якщо це іноземний бізнесмен, фінансують створення якихось громадських організацій, громадських діячів чи просто оплачують навчання складається враження, що вони займаються благодійністю. Але, ми ж розуміємо, що це люди, які ведуть специфічний бізнес під «кришею» певних державних інститутів. Сорос − один з таких бізнесменів. До речі, в інтерв'ю британському «The Guardian» у листопаді 2019, Сорос розповів про один з найуспішніших його бізнес-проектів. Так, він розповів про Україну. Уявіть собі, пан Сорос інвестував у зміни у законодавство в Україні. Це навіть не лобізм, була раніше така стаття за зраду батьківщини. У деяких країнах існує заборона іноземцям або іноземним державам інвестувати у політику . А у нас купляються цілі групи, як зараз прийнято називати «нових облич», їх головне завдання − вносити зміни у законодавче поле України. 


І що ми бачимо сьогодні?          


Ці люди не просто хочуть змінити законодавство, вони ще потім йдуть управляти країною, державними компаніями, які починають за їх же рішеннями платити їм космічні зарплати. Сорос довів їх до певного етапу, а далі вже: «друзі, тепер заробляйте самі». Я ще раз підкреслюю, передусім треба: прийняти закон про лобізм, щоб всі бачили і розуміли, хто з політиків чиї інтереси захищає. А друге: заборонити фінансування громадських, політичних та інших об’єднань юридичним і фізичним особам з-за кордону.       


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Батьківщина,Джордж Сорос,зеленые,Владимир Зеленский,Слуга народа,Українська Верховна Рада,Зеленский скандал,Володимир Зеленський,Алексей Гончарук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.