ПРО МЕТОД КІ САНДЕРС

29 лютого 2020, 11:03
Власник сторінки
0
43
ПРО МЕТОД КІ САНДЕРС

Начитався новин з фейсбуку про всю цю «ухань» та портновщину і спочатку думав написати злий та відвертий текст в стилі «Кі Сандерс (Ki Sanders) про педофілів».

Начитався новин з фейсбуку про всю цю «ухань» та портновщину і спочатку думав написати злий та відвертий текст в стилі «Кі Сандерс (Ki Sanders) про педофілів».

десь так: «спроби заперчити та дискредитувати і криміналізувати Революцію заслуговують абсолютної дегуманізації.

Мені огидно чути про “диктатуру закону”, “суд все віришіть”, “верховенство права”, про “відсутність достатніх доказів щодо злочинної діяльності лукаш, портнових, лєнобондарєнок”, коли справа стосується відвертого реваншу людей, які нас вже вбивали і готові це зробити знову.

Я проти державного насилля, але цілком припускую здорову рефлексію та хейтинг відповідальних громадян стосовно такого роду персонажів. Їх потрібно загнати під плінтус, звідки воно вилізло і промаркувати «обережно! токсично!».

а потім, помедитивав на березі теплого моря, викурив кальян і зрозумів: а толку?

В Україні, попри загальний «ухань головного мозку» та упоротість деяких дегуманізованих груп, все ще є невелика але здорова і, головне, дієва частина суспільства. Ці люди втомилися від хейтингу. Потрібна позитивна програма.

Ця система прискорено руйнується і скоро впаде. Щоб нас не розчавило разом з «уханями», сивохерам та соросятами, потрібно сформувати каркас інакшого.

я вірю в новий конституційний момент, який відкриє можливості і для відповідального громадянства, і для перезаснування республіки. А «ухані», «сивохери» (потрібне вставити) просто стануть гумусом для ноговго:))

видихайте, нас час приходить.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Портнов,Елена Лукаш,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.