Ірма Крат: зради не відбулося, але договір по транзиту, я б радила перечитати

10 грудня 2019, 02:32
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
112
Ірма Крат: зради не відбулося, але договір по транзиту, я б радила перечитати
Ірма Крат, лідер політичної платформи #УкраїнаЗа Мир

Як я і застерігала, Путін приїхав до Парижу із однією ціллю, продовжити договір по транзиту газу через Україну до поганої Європи !

Дякувати Богу, зустріч в Нормадському форматі на саміті в Парижі завершилася з більш-менш не поганим результатом, Зеленський був стомлений, та тримався впевнено, але читати з листочка це точно не його. Його щирі відповіді журналістам були більш глибокими та змістовними, наповненими гарними та конкретними відповідями на користь України! Ніякої зради не відбулося! У політичних аутсайдерів "партії війни" вже не має приводів для мітингів чи оголошення Зеленському Імпічменту! На мій погляд, за зачиненими дверима переговорів більше приділили часу продовженню договору по транзиту газу Росії через України до Європи, та погашення українській стороні боргу Газпромом в сумі 3 мільярдів доларів! Сподіваюся, що Путін зрозумів, що перед ним сидить далеко не клоун, а абсолютно не простий Президент України ! Як я люблю інколи говорити : "Великие люди всегда просты!"- і - "Никогда недооценивай никого!" P.S " Зради звісно ніякої не відбулося, але договір по транзиту, я б радила перечитати! Щоб не відбулося, як із Юлією Тимошенко!" Ірма Крат, лідер політичної платформи #УкраїнаЗаМир!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.