Ірма Крат: Золотухіна будуть судити в Україні за викриття російської агентури

30 квітня 2020, 04:08
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
2602
Ірма Крат: Золотухіна будуть судити в Україні за викриття російської агентури
Олександр Золотухін - український адвокат

Скандальна українська журналіста звернулася із письмовою заявою до Короля Іспанії із проханням стати на захист українського добровольця, що днями був затриманий в їхній країні.


Саме така сьогодні зранку звістка у пресі ошарашила багатьох українців, через що відома  журналістка Ірма Крат швидко написала свого листа до посольства Іспанії в Україні! Адже те що зараз відбувається, це прямий доказ того, що Україну здають без бою Росії! Тоді, на які гроші від МВФ ми можемо розраховувати, і чому тоді плачемо, що Америка та Європа повністю ігнорує зараз нове керівництво України!?

Повний текст заяви Ірми Крат до посольства Іспанії в Україні! 

Шановне керівництво Іспанії Король Філіп VI, а також вельмишановний голова уряду Педро Санчис, звертається до вас журналістка, правозахисниця, громадська діячка, лідер політичної платформи «Україна За Мир», сотник Першої незалежної жіночої сотні Євромайдану, правнучка генерала української національної армії Михайла Крата, що похований в США, Ірма Крат , із проханням розглянути мою, над важливу для багатьох українців, заяву.

Днями, за запитом української поліції був затриманий у вашій державі Іспанії наший побратим український доброволець Олександр Вікторович Золотухін, що чекає на свою  екстрадицію до України, котрого звинувачують у вигаданих злочинах саме російською мафією. Чому я так стверджую, бо я в курсі усіх цих подій, і в якості журналістки завжди їх висвітлювала. Якщо коротко, то російська мафія (що не рідко співпрацює із ФСБ Росії) хотіла купити за гроші українських добровольців, аби вони займалися диверсійними діями проти власної держави України. Тож, один із командирів добровольчого батальйону «Айдар» Олександр Золотухін, провів своє таємне розслідування, щодо цих незваних персон, що завозили гроші із Росії в Україну, аби купувати українських добровольців, після чого викрив на увесь світ їхню підривну діяльність. І саме через те, що він оприлюднив всю російську агентуру, та передав мені відео допиту/зізнання Мелікова (в кримінальному світі Жора Маямський) де він розповідає, що гроші йому передав помічник Суркова (права рука Путіна), для того, аби в Україні мітингували за створення Одеської народної республіки, Галицької народної республіки, Закарпатської народної республіки, тобто хотіли роздробити нашу країну на частини, аби Росії було легше захопити Україну, тепер Золотухіна хочуть посадити до в’язниці, таким чином реалізувавши свою помсту ! 



(На фото: Олександр Золотухін із журналісткою Ірмою Крат повідомляють українську поліцію про диверсійні дії російських агентів в Україні. Натомість, кримінальні справи порушили проти них, за те, що посміли викрити російських агентів, а тепер ще й судити хочуть за це )

Тож, вищезгаданий Меліков, котрого було викрито, як головного агента Росії, за гроші організував собі фіктивну смерть і його поховали в закритому гробу в Україні. Насправді гроб пустий, і Меліков виїхав до іншої країни під іншими документами. Тож Олександра Золотухіна звинувачують у вбивстві саме цього чоловіка, котрий живий здоровий попиває собі шампанське на якомусь острові і дивиться новини про затримання порядного добровольця, котрого звинувачують в його вбивстві.

Тож, дуже Вас прошу, затребувати від української поліції ексгумацію тіла Мелікова, перевезти його до Іспанії, запросити до Іспанії родичів Мелікова, щоб взяти із їхньої голови аналізи волосся та крові,  і провести всю експертизу саме у вашій країні, щоб переконатися в тому, що ця людина жива, і що Олександра Золотухіна звинувачують безпідставно. В разі відмови української сторони надати вам всі докази щодо його причетності до міфічного вбивства, ви маєте право відмовити в екстрадиції.

 

P.S «До речі, гроб пустий, тоді що вони зможуть передати вам на експертизу після ексгумації, мені складно сказати. Хіба що когось вб'ють»

 

З повагою, Ірма Крат                                                                                     30.04.2020 р


За декілька тижнів до свого затримання Олександр Золотухін дав своє перше інтерв'ю, що скоріше за все, доволі сильно налякало мародерів, що багато років прикриваючись патріотичними гаслами - заробляли на Україні! 




До речі, декілька років тому поліція побивши добровольців та влаштувавши справжнє шоу для українців, передали готельний комплекс "Либідь" депутату Бабакову Російської Федерації, що голосував за анексію Криму. 



 На світлині Ірма Крат разом із добровольцями, що захищали український бізнес від російського окупанта. 



Готель "Либідь" це було символічне місце адже багато хто його пов'язує із такими українськими постатями, як Кий, Щек, Хорив та сестра їхня Либідь, що заснували Київ, ще за довго до появи Росії. 

І першим, що почали робити сепаратисти, коли захопили готель, то вони знищили його назву, та почали здирати памятник із стіни готелю в честь сестри Либідь. 



За феєричним затримання сестри Либідь, роль котрої  в сучасному житті судилося виконувати Ірмі Крат, спостерігало, судячи по переглядам на цьому відео, аж 4 мільйони українців. Для інформації, інавгурацію Президента Зеленського подивилося лише 1,5 мільйонів громадян нашої держави. 

Але, навіть після жорстокого затримання, журналістка, після свого звільнення, повернулася до райвідділу разом із своїми адвокатами, і не пішла звідти до тих пір, доки не забрала на свободу усіх затриманих добровольців. За останнім навіть довелося лізти через паркан, ним був Олександр Золотухін, котрого на разі затримали в Іспанії.

Як це було, дивимося в відео: 

                                                                                                           "Свобода слова"


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: США,Юлия Тимошенко,Украина-Россия,СБУ,ФСБ,Владимир Зеленский,Петр Порошенко,війна,Іспанія,Арсен Аваков,Ірма Крат,Батальон Айдар,добровольчі батальйони
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.