Корисні ідіоти, що називають Штепу сепаратисткою, свідомо працюють на Путіна!

03 травня 2020, 12:37
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
387
Корисні ідіоти, що називають Штепу сепаратисткою, свідомо працюють на Путіна!
Штепа Неля в СІЗО міста Харкова

В міжнародних судах Путін буде стверджувати, що його покликали. Ага, під дулом автомата, та тримаючи в заручниках дітей.

Всі хто називають Штепу сепаратисткою, свідомо працюють на ФСБ, бо Путіну і треба, щоб увесь світ визнав, що вона його кликала не від страху, а від великої до нього любові ! Це йому потрібно для захисту власної голови в міжнародних судах! Давайте, працюйте, корисні ідіоти на Путіна, вам навіть платити за це не потрібно! Господи, дай їм хоч трішки мудрості, ну чому вони такі не розумні? Невже для того, щоб все це зрозуміти, треба отримати три вищі освіти?
Українська сторона має в судах доводити, що Штепа нікого не кликала (так і було, вона це робила від страху), і Росію не підтримувала : "Он гляньте, вона вийшла із українським прапором із сотником Жіночої Сотні Ірмою Крат із СІЗО!"



 Це головний наш доказ! А ви що робите? Допомагаєте Путіну, і стверджуєте те саме, що і він, що вона його кликала? Ви для чого це робите ? Хочете, щоб в міжнародному суді визнали, що ніякого вторгнення не було зі сторони Росії,  що його попросили про допомогу? Ви це хочете довести? Отже, дуже (ДУЖЕ) добре, останнім часом, ви щось працюєте на ворога, прикидаючись дурачками.



Окрім цього раджу усім переглянути документальний фільм, історію захоплення Словянську. Ви маєте знати, як підло працює ФСБ використовуючи при цьому жінок та дітей. Це страшно, але про це варто знати усій світовій спільноті. 



                                                                                                                  "Свобода слова" 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,ООН,Порошенко,ОБСЕ,Петр Порошенко,Штепа,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.