10 запитань Ірми Крат до Президента США Джо Байдена!

03 грудня 2023, 09:53
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
122
10 запитань Ірми Крат до Президента США Джо Байдена!
Ірма Крат

Українці голими руками зупиняли російські танки!

Інтерв’ю Ірми Крат із Президентом США Джо Байденом (запитання надіслані, чекаємо на відповіді)  

1.       Джо Байден, користуючись нагодою, я хочу подякувати Вам за ті три листи, котрі Ви надіслали мені на моє ім’я. Від початку я думала, що це Ваш персонал їх пише, але, коли я почула, що Ви під час відкриття Різдвяної ялинки сказали ті ж самі слова, котрі були написані у Вашому листі до мене: «Нехай Бог береже нас та наші війська», я зрозуміла, що то таки писали Ви персонально. Генерал Михайло Крат, нащадком котрого я являюся, командир 80 000 української дивізії (похований в США), теж так говорив, а ще він сказав: «Так тяжко помирати на чужині, коли власну незалежність втрачено!». Ми не програємо? Я дуже боюся, щоб мені не довелося писати теж саме. Але, 100 років тому, в нас, українців, не було такої потужної американської, канадської, французької, чеської, британської, польської, іспанської, італійської, турецької, словацької, естонської, австралійської, фінської, швецької,  голландської, данської та багато іншої зброї, і такої колосальної європейської, гуманітарної та дипломатичної підтримки, в тому ж числі від ООН, ОБСЄ та Червоного Хреста!  Отже, Україна може виграти, і повернути всі свої захоплені росією території ?  

 

2. Коли росія здійснила повторне, більш масштабне вторгнення на територію України, коли о четвертій ранку, 24 лютого 2022 року, почали бомбити всі українські міста ракетами! Наступного ж дня мені зателефонувала полковник американської армії, колишня громадянка України, котра сказала : «Вы наказаны! Украина наказана!». Що вона мала на увазі? Можливо вона мала на увазі, що Україну покарали за те, що посміли порушити кримінальну справу проти вашого сина Хантера? Але ваш син, до речі, він мені дуже подобається, він особисто написав у своїй книжці під назвою «Про прекрасне», що це агенти росії проти нього порушили кримінальну справу. Я, до речі, теж так думаю. І, власне, не може цілий український народ страждати через помилки двох чи трьох запроданців, котрі добряче нашкодили українсько-американським відносинам. Ви згодні з моєю думкою?

 

3. Особисто я після початку повномасштабного вторгнення на пряму спілкуюся із Президентом Польщі Дудою, Президентом Франції Макроном, прем’єр-міністром Чехії Фіалою, президенткою Європейського парламенту Мацолою, абсолютно із усіма сенаторами США, я певна, що ви в курсі. І я так часто їх прошу допомогти Україні із зброєю та системами ППО, що один сенатор США, демократ, мені пише «Я не знаю хто мої виборці, але я точно тепер знаю, хто така Ірма Крат! Вона мені пише вранці, на обід, у вечорі, вночі! Я без її листів вже не можу ні прокидатися, ні засипати! Вона точно не програє!». Республіканець Том Котон пише «Ірма Крат, як завжди радий тебе чути! Ваші прохання будуть враховані!». До мене дуже добре ставляться, як демократи, так і республіканці! Так от, мені цікаво, американський сенат завжди робить все те, що йому скаже Білий дім, і це така собі гра на публіку в хорошого та поганого поліцейського, чи кожен член має свою власну думку? Щодо українського парламенту, я вам скажу, що в нас є депутати, котрі дійсно мають власну думку. Був, наприклад, один народний депутат, котрий виступав проти продажу української землі іноземцям Антон Поляков, його вбили, а мене, журналістку/правозахисницю, котра теж виступала проти продажу землі – отруїли. Дякувати Богу – вижила, і стала ще красивішою! Бо, мене охороняв сам Господь Бог, і Кирило Тимошенко, котрий, спільно із Президентом України та нашими сталевими українськими генералами та рядовими бійцями -  не дав рашистам захопити Київ та всю Україну в цілому!

 

4. Як ставиться Америка до закону про ринок землі в Україні!? Американський уряд «За», чи «Проти» цього закону? І який ринок землі у Вашій держави? У нас аферисти скуповують за безцінь землю в селян по 3 тисячі доларів за гектар. А у вас? Чула, що в Німеччині один гектар коштує 140 мільйонів євро!

 

5. Чому Америка від самого початку не надала Україні тяжку зброю? Хоча мали таку можливість. Український народ, по-факту, голими руками зупиняли російські танки. Якби ми їх вчасно не зупинили, росіяни вторглися б до Європи, а далі пішли б на Америку, Велику Британію та інші країни світу.

 

6. Тут не запитання, а я хочу від усього українського народу просто подякувати Вам за надзвичайно колосальну підтримку моїй Вільній Соборній Україні! Дякуючи Вам, наші військові мають дуже гарну зброю, і раніше в них була заробітна плата лише 16 тисяч гривень на місяць, а зараз, виключно в гарячих точках, по 100 тисяч гривень. Сподіваюся, як ми станемо офіційними членами НАТО, корупція в державі зникне разом із рашистами, а заробітна плата кожного українського військового буде становити 10 тисяч доларів на місяць. Ще раз, мій низький уклін перед кожним американцем та громадянами інших країн світу за допомогу Україні. Без вас ми точно не вистояли б!

 

7. Дуже скоро в Америці розпочнеться передвиборча  кампанія. Я у великому захопленні від Вашої команди, бо ви дуже дружні! І, в мене виникає запитання, чому Ви не запропонуєте своєму віце-президентці США Камалі Гарріс висунути свою кандидатуру на пост Президента Америки? Вона дуже розумна та фахова людина, котру підтримає увесь світ. Тобто, могли б балотуватися: і Байден, і Камала, і Трамп! В нас в Україні це можливо, а у вас ні? Тобто, я вважаю, що у нас в цьому плані, навіть трішки більше демократії ніж у вас. Це моя власна думка, я не втручаюся в американські вибори, нехай переможе найсильніший. Україна повинна мати ідеальні відносини, як із республіканцями так і з демократами.

 

8. Джо Байден, коли я сказала, що в мене болить зуб, ви теж написали, що у вас болить зуб. Коли ви поїхали на зустріч із Президентом Китаю Сі Цізньпінем, ви сказали дослівно моїми написаними словами: «Китайсько-американські відносити мають бути ідеальними задля збереження миру в усьому світі». Ви перечитуєте мій Фейсбук? Я вас завжди читаю, мені цікаво. Для мене Ваші думки важливі. До речі, дуже приємно було, коли  Камала мені написала персонально: «Ірма Крат, для мене це велика честь написати Вам листа. Де б я не була, я буду завжди пам’ятати про ваші прохання! ». Я її просила допомогти Україні! Передавайте їй мої вітання. Раніше до мене так зверталася лише Королева Великої Британії Єлизавета ІІ, котра найняла мені найдорожчого лондонського адвоката Філіпа Ліча, бо я подала до суду на путіна, і вона чомусь завжди мене називала справжньою українською принцесою.  

 

9. Британський журнал The Economist, на першій сторінці в черговому своєму випуску навпроти Зеленського розмістив Вас, а напроти Трампа - Ірму Крат, тобто мене. Америка розглядає мене на пост Президента України? Тобто, я завжди говорила: «В мене можуть не запитати, хочеш ти чи ні? Тобі просто скажуть: «Ірма Крат, ти будеш Президентом України, і твоя думка з даного приводу нам не дуже цікава». Я все вірно розумію? Світ не дивитися хто хоче, світ визначає хто може?  

 

10. Я дуже прямолінійна. Я думаю, ви в курсі. Якось Ви у своєму листі мені написали: «Ірма Крат, ви пристрасна жінка – особистість, котра надихає боротися!». Я думаю, ви вгадали. Так от, світом гуляють такі зараз плітки, що начебто Байден, пообіцяв путіну не чіпати Крим, в обмін на те, що путін допоможе Байдену виграти американські вибори! А Байден не чіпатиме Москву, і дасть можливість виграти путіну? Але, я хочу сказати, що Байден може виграти американські вибори, тільки за однієї умови, якщо дасть путіну вказівку вивести російські війська із українського Криму, у такий самий спосіб, як він їх туди завів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.