«Кидок» з підтекстом

06 грудня 2019, 17:41
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
135
«Кидок» з підтекстом

Відчуваю, що в Ігоря Коломойського на підході нове інтерв'ю про те, що варто робити, а чого - ні

Схоже, що Офіс Президента вчора «кинув» «плюси» Ігоря Коломойського. Спочатку переконали утриматись від ефіру на ток-шоу «Право на владу» міністра Арсена Авакова, щоб його позиція не дисонувала з виступом президентського радника Андрія Єрмака. Але, сам Андрій Єрмак так і не з’явився на ефірі. Офіційна версія - радник Президента летить в Україну і з аеропорта одразу «летить» в студію. Але, не долетів. 

Мої джерела стверджують, що Андрій Єрмак увечері четверга був в Києві. А «плюси» в ОПУ проігнорували свідомо. 

По-перше, плани щодо переговорів 9 грудня у Парижі має озвучити особисто Президент на ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» у п'ятницю. Зрештою, це логічно. Тому, вирішили не допустити витоку ексклюзиву на каналі Коломойського

По-друге, Володимир Зеленський спеціально проігнорував канал Ігоря Коломойського і йде на канал опогнента, Рината Ахметова і саме до Савіка Шустера, який судиться з олігархом. Це хороший сигнал для заходу, який побоюється впливу Коломойського на Зеленського. 

Тепер Президент, який несе іміджеві втрати після кожної публікації у західній пресі про вплив олігарха як на українську владу, може говорити «я відмовив самому Коломойському»... 

Відчуваю, що в Ігоря Коломойського на підході нове інтерв'ю про те, що варто робити, а чого - ні

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Игорь Коломойский,Ринат Ахметов,Арсен Аваков,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.