Для політика, сваритися з журналістами означає копати політичну могилу

20 серпня 2019, 10:54
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
105
Для політика, сваритися з журналістами означає копати політичну могилу

Влада не повинна, не має права зневажати та принижувати своїх громадян. Навіть тих, хто її критикує. А особливо – тих, для кого контроль за владою є професією та функцією. Журналістів – зокрема.

Третій день чекаю відосіка від Володимира Зеленського в якому він започаткує другу серію його флешмобу #ІдітьУсраку і в цю саму ср*ку пошле члєна своєї команди Макса Бужанского. Того самого який обізвав журналістку виданнчя "Новое время "тупой овцой из одиозного сми"

Але, щось з оперативність в ОПу проблеми. Реакції все немає і немає. Ср*ка є, і то велика, а гнівного відео немає. Реакція  партії "Слуга народу" "Слуга народу" виявилася у стилі сам дурак. Тобто, з одного боку вибачились за "надмірне та нетичне" висловлювання Максима Бужанського, а з іншого назвали "достатньо зрозумілою" реакцію нардепа на оціночні судження журналістки.

Це вони ще навіть не повноцінні депутати. А лише обрані. А коли складуть присягу і стануть повноцінними "слугами", то журналістів одразу можуть відправляти у далеку еротичну подорож. Це дуже поганий прецедент!

Хамська та бидлувата манера спілування новообраних слуг стає нормою. Зрештою, звикайте! Ще не створена фракція уже "накосячила" на рік вперед. Для політика, сваритися з журналістами означає копати могилу для своєї политичної кар'єри

PS: До речі, голова СЖУ Sergiy Tomilenko жорстко, однозначно та безкомпромісно став на захист майбутнього української журналістки і сфоткався на заході організованому 1+1. Так потужно за українських журналістів ніхто ще не заступався.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.