Прозорий натяк від естонського президента

27 листопада 2019, 14:01
Власник сторінки
политолог
8
2592
Прозорий натяк від естонського президента

Не знаю, чи пані президент Естонії спеціально хотіла на цьому акцентувати (а чому б і ні?), але вона таким чином показала Зеленському, що його в Європі сприймають і далі актором, а не президентом.


Виправте мене, може я в чомусь неправий, але думаю, що подарунок велосипеда дорослій людині та ще й керівнику країни - це дуже неоднозначний акт із сумнівним підтекстом. Мені видається, що це прозорий натяк на інфантильність та незрілість такої особи. Бо, як хтось уже відзначив у фейсбук, дорослим такі подарунки не роблять, ровери дарують дітям.

Тут прозорий натяк на персонажа з відомого серіалу, який став основою політтехнологічного розводу. Не знаю, чи пані президент Естонії спеціально хотіла на цьому акцентувати (а чому б і ні?), але вона таким чином показала Зеленському, що його в Європі сприймають і далі актором, а не президентом.

Міг бути й красномовніший подарунок - піаніно. Але там такі вже непристойні натяки, що жінка-політик не могла чогось подібного зробити. Якби в США була традиція вручати великі й цінні (а не символічні) подарунки офіційним гостям, то рояль Зеленський міг би запросто отримати від Трампа. Той би не засоромився від такого натяку...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Эстония,велосипед,Дональд Трамп,Владимир Зеленский,пианино
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.