Ідеальна технологія

07 листопада 2019, 18:12
Власник сторінки
журналист
0
656
Ідеальна технологія

Дивіться, як виходить. Восени, за півроку до виборів, ти починаєш дивуватися, чому соцопитування показують високі рейтинги актора як потенційного президента. І чому взагалі актор потрапив у рейтинг

.
Чому не я, не Васькін, не Пупченко, а він? Незрозуміло взагалі. Знову-таки – партії у нього нема, співробітників нема, навіть адреса політичної сили фальшива.

Та ладно, думаєш собі: люди ж не дурні, розберуться.

Люди розбираються. Рейтинг актора зростає як на дріжджах. Ти все ще наївно віриш у common sense. «Брехня політиків так набридла виборцям, що вони хочуть брехні, яка хоч би не прикидалася правдою», - пишеш ти, й отримуєш по голові різноманітно за невіру в світле майбутнє.

Актор говорить, що він не буде як попередник. Більше він не говорить нічого, але цього достатньо.

«Та буде, ну куди він подінеться», - логічно кажеш ти, і отримуєш по ребрах і від фанатів Святого Вови, і від фанатів Святого Петра. Логіка – не їхня сильна сторона.

Потім ти дивишся на фанатів святого Вови – переможців. Вони б'ють себе п'ятами в груди, що зараз настануть економічні реформи, мир на Донбасі, розслідування злочинів Януковича проти Майдану і ліквідація енергетичних монополій.

Виходить усе навпаки.

«Е, ви ж не це обіцяли», - кажеш ти. Й отримуєш у відповідь: «Ах ти порохобот!»

Хароша технологія, годна, чого вже там.

От тільки це ж не ти приплітаєш не в тему Порошенка. Це вони його пхають де треба й де не треба, аби лиш виправдати «Всенародного» кумира. Останнім часом ще й посилаючись як на «аргументи» на маячню російських ЗМІ. А чого. Всі засоби гарні. Валити на Порошенка -то на Порошенка, плювати вони хотіли, що тобі самому плювати на Порошенка.

Їм головне - обізвати тебе ворогом, купленим пропагандистом (тобто принизити до власного становища). Дружно так, одностайно обізвати. І приплести тебе до того Порошенка, який тобі все одно, але ж у тому й фішка: тебе назвуть його агентом - а потім давай, виправдовуйся. "Ворог народу" - це вже тавро.

Спробуй назвати будь-яке рішення Народного Улюбленця помилкою - тавро "порохобота" істинно не зійде із чола твого, і тут уже пофіг зміст твоїх зауважень.

Ідеальна технологія.

А ти ж попереджав?

Попереджав. Тому і винен.

От тільки правда на твоєму боці, а не на боці більшості. Це єслішо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: рейтинг,Технологии,Владимир Зеленский,Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.