Х’юстон-Зеленський, у нас проблеми в регіонах!

24 жовтня 2019, 12:07
Власник сторінки
Політтехнолог, співавтор книги "Виграти вибори: покрокова інструкція".
0
31

Так, ми чули про те, що “весна прийде – саджати будемо”. Але ж не у владні крісла, правда? А нові обличчя?

Чи голосував би типовий виборець Зеленського за “Слугу народу”, якби знав, що будемо “жити по-старому”?

Турборежим він, знаєте, не лише в голосуваннях у парламенті. Ні. Турборежим має і негативну сторону – те як швидко розправляють плечі “атланти” з колишніх порошенківців і регіоналів. 

Не розхитуйте човен, скажете ви? Ні, не ми його хитаємо, Володимире Олександровичу. Його хитають ті, хто в регіонах намагається ставити свої інтереси вище усього. А проблеми, Володимире Олександровичу, будуть у ваших рейтингів. Голосували ж за вас. 

Які приклади у мене? 

У ЗМІ з’явилася інформація про те, що в Полтаві активізувався Михайло Шевченко – експерший зам міського голови і кум одіозного Андрія Матковського. Позбавили його посади у травні 2018 року на сесії міської ради. Але не це найцікавіше. ЗМІ називають його “смотрящим” від Порошенка на прізвисько “Баджо”. Ну, була любов у Петра Олексійовича до різних “Наріків” і інших представників криміналітету. Він за це розплатився. Але ж ми чекали “кінця епохи жадібності”. 

Пишуть, що Шевченко разом з ексрегіоналом Юрієм Шаповаловим  непогано вклалися в “біткойн” у вигляді мажоритатників від “Слуги народу”. Наприклад, у кандидатуру племінника Шаповалова, Олексія Мовчана, який пройшов по 150 округу. 

Так, ми чули про те, що “весна прийде – саджати будемо”. Але ж не у владні крісла, правда?

А нові обличчя? 

Полтавські активісти обурені. Виявляється Шевченко і Шаповалов активно лобіюють на голову ОДА Андрія Ляміна. Що не так? Та просто. Його звільнено з посади заступника мера Полтави у липні 2018 року. Рішенням міськради. “Дохазяйнувався”, - кажуть на Полтавщині. 

Які це наслідки несе?

Однозначно негативні. Не так виглядає техніка безпеки змін. 

Полтавська історія – лише один із пазлів загальної ситуації в регіонах. 

Нові призначення, які асоціюються з Коломойським, а не Зеленським. Невже таких реформ ми чекали?

А спроба “засунути” в крісло голови КМДА Олександра Ткаченка? Подачу документів Ткаченком можна розцінювати як відхід від концепції отримати посаду через вибори. А значить говорить про проблеми з цим! 

Х’юстон-Зеленський, у вас проблеми. І у нас разом з вами. Чим більше ми будемо бачити “фунтів” з числа колишніх і обридлих “смотрящих”, тим більше вмирає віра в розвиток країни. Тим більше людей буде втікати геть від кримінально-олігархічного устрою. 

Може, зробимо їх разом?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.