Яких вам доказів не вистачає, пане генпрокурор?

21 жовтня 2019, 16:10
Власник сторінки
0
341
Яких вам доказів не вистачає, пане генпрокурор?

Генпрокурор заявив, що поки у нього «не вистачає доказів провини Порошенко». «Прокурор», ловіть безкоштовно обвинувальний акт, можете потім навіть грант на це списати і орден попросити.

Усі втрати кожної української сім'ї за останні 5 років безпосередньо пов'язані з волею і діями колишнього президента Порошенко.

Своє президентство він почав із підготовки ґрунту для антиконституційного захоплення влади, нівелювання ролі інших її гілок в Україні, призначивши:

- свого інвестиційного банкіра Гонтареву главою Національного банку України;

- свого колишнього менеджера Вовка Главою Нацкомісії з тарифів і ринку енергетики. При цьому указ про створення Нацкомісії винесено з перевищенням ним своїх повноважень і грубим порушенням Конституції;

- інших своїх ставлеників керівниками Нацрегулятора в сфері цінних паперів, фондового ринку, Фонду гарантування вкладів, а також впливав на призначення всіх міністрів у сфері економіки та фінансів;

- свого ставленика керівником СБУ, отримавши контроль над цією службою;

- не юриста, але кума, Генпрокурором, перекрутивши при цьому за допомогою ручної парламентської більшості закон про прокуратуру і наплювавши на Конституцію, – усе для того, щоб уникнути відповідальності за законом.

Нагадую, Гройсман – також його вихованець і ставленик Порошенка.

Попередній президент у цілому підім'яв під себе всю правоохоронну і судову системи, фактично усунувши парламент від призначення суддів, передавши цю функцію ручному і підконтрольному Адміністрації президента органу під назвою Вища рада правосуддя. При цьому, щоб люди не змогли звертатися до суду, провів через парламент неконституційні зміни щодо підвищення ставки судового збору – так звичайні громадяни втратили нормальну можливість захищати себе в суді. Отже, правосуддя – його, військо – його, прокурори – його, спецслужби – його, економіка – його.

У $ 200 млрд обійшлася українцям реформа банківської системи України від Гонтаревої. 90 банків були знищені. Від знецінення гривні працюючі українці втратили $ 140 млрд, а пенсіонери – $ 60 млрд. Було проведено «схлопування» – це коли кредити або депозити видаються або погашаються за величезні хабарі, з великими відступними, за рахунок чого ділки від президента освоїли ринок розміром 400 млрд грн. Сюди ж – багатомільярдні активи знищених українських банків, які близькі до президента структури набували за 0,1 % від вартості.

Тільки за 2018 рік Порошенко збільшив свої доходи в 8 разів. При цьому кожен громадянин України за час його президентства втратив три чверті своїх заощаджень. За оцінками ООН, більше половини людей в Україні живуть на $ 5 в день.

Реформа ЖКГ, проведена президентськими Вовком і Гройсманом, закінчилася виключно зростанням ціни на газ в 11 раз, тарифів – у 7 разів. Ми дійшли до того, що 60 % українців не можуть самостійно оплачувати комунальні тарифи. 10 млн сімей щороку звертаються за отриманням субсидій. Саме Порошенко підписав Меморандуми зобов'язань з МВФ про те, що: нам ще два рази піднімуть ціну на газ, введуть абонплату на труби, штучно зменшать кількість субсідіантів, тарифи на ЖКГ далі зростатимуть.

За допомогою підконтрольної більшості, скоротивши витрати на вітчизняну медицину в два рази (із $ 8,12 млрд у 2013 році до $ 3,8 млрд у 2018), він провів так звану медичну «реформу», антиконституційно зробивши медичні послуги в країні платними, тотально обмеживши доступ звичайних людей до первинної медичної допомоги. 

Та ж ситуація із так званою «пенсійною реформою», покликаною зменшити кількість пенсіонерів, а, значить, і пенсійні виплати. У нього це вийшло, адже за 5 років у країні стало на 2,5 млн пенсіонерів менше.

10 млн пар робочих рук, 10 млн робочих розумних голів покинули Україну в пошуках щастя на чужині, будучи не в змозі в створених Порошенко умовах прогодувати свої сім'ї. На 3 млн при ньому зменшилася кількість зайнятого населення, на 2 млн – штатних працівників.

Збільшився податок із фізособи; придуманий військовий збір, який грабували його Свинарчук.

Саме при Порошенко номінальний ВВП обвалився в 1,5 рази. Ринок роздрібної торгівлі стиснувся в 4 рази. На 151 % збільшилася інфляція. Золотовалютні резерви впали в 3 рази. Облікова ставка Нацбанку зросла в 3 рази. Кредитний портфель вітчизняних банків обвалився в три рази. Прямі інвестиції в країну впали в 2,5 рази.

Саме його уряд набрав $ 20 млрд кредитів, які обслуговуємо ми з вами, оплачуючи гігантські відсотки. 

Колись промислова, авіаційна Україна сьогодні хвалиться підвищенням рівня експорту равликів, бджіл і страусятини. При цьому на 60 % обвалився експорт хімії, на 46 % – експорт металургії, в цілому експорт обвалився на $ 20 млрд.

Два кита, на яких він засновував своє правління: перший – страх сбушно-поліцейського і бандитського переслідування, знищення інакомислячих; другий – використання принципу «розділяй і володарюй», для чого заохочував й ініціював поділ людей за мовою, вірою, місцем народження, національністю.

Це, як кажуть юристи, об'єктивна сторона.

Суб'єктивна – прямий умисел на вчинення всіх цих злочинів.

Мотив корисливий – заволодіння чужим (державним і кожної сім'ї) майном + прагнення узурпувати владу.

Спосіб – за попередньою змовою групою осіб, із розподілом ролей, десь – у складі організованої злочинної групи.

Учасники: члени парламенту, які голосували за весь цей непотріб, міністри, прем'єри, члени нацкомісій і тд.

Є докази: аудіозаписи (Онищенко), свідки, прямі накази (Іловайськ, моряки-заручники), документи (неконституційні укази, резолюції)...

Яких вам доказів не вистачає, пане генпрокурор?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.