ЕКСКЛЮЗИВ ВІД ВОЛОДИМИРА ОМЕЛЯНА. ХТО БУДЕ БУДУВАТИ ДОРОГИ?

18 вересня 2019, 15:10
Власник сторінки
Телеканал/ЗМІ
0
50
ЕКСКЛЮЗИВ ВІД ВОЛОДИМИРА ОМЕЛЯНА. ХТО БУДЕ БУДУВАТИ ДОРОГИ?

Шокуюче інтерв'ю ексміністра Інфраструктури

Ексміністр Інфраструктури Володимир Омелян в ексклюзивному інтерв'ю 8 каналу розповів про свої плани на майбутнє, а також оцінив роботу нового парламенту:

- Насправді, моя родина проти того, щоб я продовжував політичну кар'єру. Бо емоційно їм було дуже важко під час моєї роботи міністром. 

Але особисто я вважаю. що я мушу продовжувати це, і я хочу цим займатися. Бо найбільше задоволення від роботи ти отримуєш, коли в тебе виходить і коли мільйони людей користуються твоїм успіхом. 

Я свідомо не пішов в парламент, хоча спершу я мав такі думки. Одкак, коли я побачив цей хайп навколо парлементу і зрозумів, яка буде якість цього парламенту, то я вирішив цю стадію для себе пропустити. 

Політика - це гра з багатьма невідомими. Я би щиро хотів повернути той зміст в українську політику та економіку. Цього дуже зараз проходить, бо зараз всі ляпають, що хочуть. Цього не має бути.

Я хочу, щоб люди при владі розуміли, що вони роблять та що говорять. А це величезна підготовча робота. От як раз цю підготовчу роботу я і готовий брати на себе, щоб лідери України були справжніми візіонерами.

Повне інтерв'ю ексочільника міністерства Інфраструктури Володимира Омеляна:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский,Слуга народа,Владимир Омелян
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.