Безчинства навколо «Весни»

08 серпня 2019, 14:59
Власник сторінки
0
2571
Безчинства навколо «Весни»

«Чорна вдова» продовжує

Друга частина кропивницької кримінальної драми має більш жорстоку історію. У продовженні матеріалів про те, кому належить “Весна” та хто така кропивницька “чорна вдова” Сюр, ми розкажемо як Наталія знущалась з пасинка Дениса Золотарьова та залякувала його дружину і дітей.

 

Одразу після смерті Аркадія Золотарьова, його коханка викрала грошові кошти з родинного фонда Золотарьових. Слідом за капіталом, почала присвоювати собі і транспортні засоби, які за ухвалами слідчих суддів були передані на відповідальне зберігання Сюр.

 

“Шокуючим для нас було рішення Апеляційного суду Кіровоградської області, яке слухалось за відсутності інших спадкоємців, без належного повідомлення сторін, за результатами якого Сюр отримала 75 % усього майна. А у Вищому Спеціалізованому суді України, взагалі було проголошено рішення, яке відрізнялось від отриманого тексту, яке доречі і станом на сьогодні, відсутнє в єдиному державному реєстрі судових рішень. Цікаво, що один і той же суддя Верховного суду двічі відхилив нашу заяву про перегляд рішень по спадковій справі лише з процесуальних причин” - коментує Денис Золотарьов. 

 

А на вимогу надати аудіо запис з ВССУ, на якому він був безпосередньо присутнім зі своїм адвокатом при проголошенні рішення, отримав відмову з причин відсутності данного запису. Кримінальну справу за завідомо неправосудне рішення відносно суддів закрито.

 

Чого не скажеш про безліч відкритих кримінальних проваджень у відношенні родини Золотарьових.

 

Так в серпні 2015 року за  сфабрикованим звинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), побудоване лише на заяві Сюр, слідчим суддею Кіровського районного суду м. Кіровограда відносно молодшого сина – Дениса Золотарьова  було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці та визначено розмір застави в сумі 350 000 грн.

 

Після  чого під конвоєм Золотарьова Дениса було доставлено до СІЗО № 14 м. Кіровограда.

 

“Камера свідомо зачинена не була працівниками СІЗО і через деякий час незнайомий чоловік покликав мене на якусь розмову. Поки моя дружина в істериці шукала призначену заставу, незнайомець погрожував мені стосовно спадкування майна покійного батька. Далі зявились ще декілька молодиків які нанесли мені численні тілесні ушкодження. Коли я лежав на підлозі у майже непритомному стані, через численні побої ногами по голові та тулубу, невідомий чоловік розмовляв по телефону, звертаючись до співрозмовника Наталя Вікторовна. Потім він прикладав слухавки до мого вуха і я впевнився, що це саме Сюр була замовницею скоєного, яка вимагала передати управління комплексом ресторану «Весна». Вона погрожувала, якщо я не погоджусь - наступного дня теж саме чекає і на дружину, а малолітні діти будуть передані на всиновлення. І все це відбулося під час очікування дружиною та адвокатом під стінами СІЗО з квитанцією про сплату застави..." - згадує потерпілий Денис Золотарьов.

 

Згодом, Дениса через тяжкість завданих тілесних ушкоджень, дружиною та друзями було доставлено до міської лікарні № 4, де стався гіпертонічний криз і через підозру розриву внутрішніх органів, каретою швидкої допомоги транспортовано до обласної лікарні, де було діагнозтовано: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани обличчя, обширна підапоневротична гематома лобко-скронево тім’яної ділянки, внутрішньошкірні гематоми вік, обох очей, закрита травма грудної клітини, забої грудної клітини з обох сторін, забої м’яких тканин нижньої щелепи з обох сторін. В ході судово-медичної експертизи додатково було встановлено про тілесні пошкодження грудної клітини у вигляді переломів 4,5,6,7,8,9,10,11 ребер зліва та 9 ребра зправа.

 

Для чого було замовлено побиття в СІЗО і взагалі кримінальне провадження адвокатом Сюр, стало відомо після рейдерського захоплення ПрАТ «Весна».

 

Усунувши Золотарьова, у такий спосіб від головування у Наглядовій Раді Товариства, підробила печатку, протоколи засідань НР, протоколи позачергових загальних зборів акціонерів, статут Товариста, змінила склад членів НР, органи управління, призначила себе директором, змінила склад учасників - засновників та внесла зміни до ЄДРЮОФОП. І все це при тому, що  на момент скоєння злочинів, Сюр належало лише 2,93 % простих іменних акцій ПрАТ «Весна», які вона викупила у інших акціонерів лише після смерті Аркадія Золотарьова, а рішення про спадкування та перехід власності на акції у Сюр виникло пізніше.

 

На даний момент, сім"ї Золотарьових вдалося повернути права на майно, але це коштувало п"ятирічною війною, під-час якої було пролито багато крові у різних сенсах.

 

Золотарьові побоюються, що Закон не зупинить Сюр, і вона обов"язково влаштує помсту. Бо іншого і не слід чекати від людини, яка здатна на все заради власного збагачення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.