Кому належить “Весна” та хто така кропивницька “чорна вдова” Сюр

18 липня 2019, 20:11
Власник сторінки
0
146
Кому належить “Весна” та хто така кропивницька “чорна вдова” Сюр

Кому належить “Весна” та хто така кропивницька “чорна вдова” Сюр


“Чорна вдова” – таке прізвисько отримала відома мешканка Кропивницького адвокат Наталія Сюр після загадкових обставин смерті Аркадія Золотарьова, у квітні 2014 року.

Як розповідають члени члени сім”ї Золотарьових, у 2012 році Наталія примусово одружила на собі Аркадія, шантажуючи його долею всиновленої дівчинки. Яку вона взяла із дитбудинку навмисно щоб маніпулювати майбутнім майном свого чоловіка.

Згодом так і сталося. Після того, як сім”я втратила Аркадія, вдова швидко взялася за отримання свого ласого шматка. Справа в тому, що спадкове майно Золотарьова Аркадія складалося не тільки з рухомого та нерухомого майна, а й з акцій ПрАТ «Весна», які придбавались ще за часів спільного проживання з першою дружиною та матір’ю двох синів – Золотарьовою Фаїною. У 2003 році батько подарував молодшому сину Денису 15 % акцій, який з 2009 року обіймав посаду Голови Наглядової Ради Товариства. На момент смерті Аркадію Золотарьову належало майже 80 % простих іменних акцій ПрАТ «Весна».

За законом Сюр повинна була отримати лише половину спадку, адже в результаті розгляду спадкової справи перша інстанція дійшла висновку, що право власності на акції ПрАТ «Весна» у померлого виникло з моменту внесення ним коштів за дані акції у 1994 – 1998 роках, а все спадкове майно належить покійному на праві особистої власності.

“Горем розбита” вдова, яка за життя батька стверджувала, що «безмежно» його «кохає» та окрім каблучки ні на що не претендує, задіяла всі можливі важелі свого нового коханця місцевого бізнесмена Миколи Москаленка через місцеву та обласну прокуратуру, адже не даремно натирала трудовий мозоль у сфері зміцнення впливу на суддів та інші структури, які люб’язно закривали очі на певні речі за фіксований прайс. Були погрози та інші неприємні гоп-стопи з місцевими криміналітетами, безліч заяв про вчинення кримінальних правопорушень, відносно синів померлого. Слідчі суді неодноразово виносили абсурдні ухвали про обшуки з приводу крадіжок кішки та собаки, нижньої білизни, дорогоцінностей та правовстановлюючих документів тощо” – ”- згадує син померлого Денис Золотарьов.

Вже протягом п’яти років він намагається відновити свої корпоративні права та ділове життя, яке потерпіло катастрофічних наслідків через незаконні та злочинні дії адвокатки.

З моменту незаконного перебування Сюр на посаді директора ПрАТ «Весна» було відчужено 100 % комерційної нерухомості в центрі міста, при цьому Товариством не було отримано прибутку, хоча вартість чистих активів становила 42 000 000 грн. Відчуження Сюр, належних ПрАТ «Весна» нежитлових приміщень, було здійснено на свою підконтрольну фірму ТОВ КДЦ «КДЦ» , до складу якої входили співзасновники Сюр та Москаленко, що підтверджується Витягами з ЄДРЮОФОП, під час дії арешту та без рішення загальних зборів акціонерів. Всі обставини правопорушень з боку керівника Сюр викладені в кримінальних провадженнях за заявами акціонерів ПрАТ «Весна», в яких до теперішнього часу не вчиняється ніяких процесуальних дій, не зважаючи на численні рішення Господарських судів, якими встановлено незаконність скликання, проведення загальних зборів акціонерів через численні порушення законодавства та прав акціонерів.

Наразі, Сюр намагається вкотре схвалити незаконне вчинення правочинів, здійснених у 2016 – 2017 роках та уникнути кримінальної відповідальності за скоєне, змінивши місцезнаходження Товариства та керівника, призначивши на посаду директора свого племінника.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости бизнеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.