Олігархи за гратами: видумка режисера чи реальність?

14 липня 2019, 10:33
Власник сторінки
0
176
Олігархи за гратами: видумка режисера чи реальність?

Трейлер до 4 сезону серіалу "Слуга народу" викликав шкав емоцій та коментарів. Принципові правоохоронці, чесні судді та заарештовані злочинці - багато обіцяюче відео набирає все більше переглядів.

І це не дивно. Від Президента та його партії українці чекають саме цього - правосуддя! Коли поняття "кум-брат-сват" перестане бути вагомим важелем при вирішенні побутових та загальнодержавних питань, коли кожен, від пересічного громадянина до топового чиновника, братимуть відповідальність за своївчинки, коли покарання прейде з розрдяу "де-юре" в "де-факто".
Для багатьох українців серіал став предвибрним лозунгом одноіменної партії "Слуга народу". Тому в парламенті від неї будуть очікувати саме цього. Та сумнівів, що це чергові пусті балачки, не виникає. Адже Президент України Володимир Зеленський ще на інавгурації довів, що пустослів'я не відноситься до принципів його роботи!
Проте вибір країни, в якій ми хочемо жити, залежить лише від нас. Голос кожного українця на парламентських виборах стане індикатором вектора розвитку нашої держави. І лише нам обирати: чи це буде європейська Україна з верховенством права чи верховенством корупції. Вибір за нами!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сериал,олігархи,парламентські вибори,Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.