Телемосту з Росією не буде!

08 липня 2019, 15:28
Власник сторінки
0
57
Телемосту з Росією не буде!

Телемосту між телеканалами "Россия24" та "Newsone" не буде. Після заяви Президента України Володимира Зеленського, проросійський канал "Newsone" відмовився від божевільної ідеї "Треба поговорити".

Санкційний телеканал "NewsOne", власником якого є друг та кум Путіна Віктор Медвичук, планував провести телеміст з російським каналом "Россия24", який теж підпадає під санкційні списки РНБО. Пояснили свою позицію тим, що хотіли, аби звичайні люди поговорили між собою. Це, до речі, в час соцмереж, вільного Інтернету та відкритих кордонів. 
Пропагандист Кісільов провів паралель з телемарафоном між США та СРСР в часи "Холодної війни". Мовляв тоді цей захід посприяв налагодженню стосунків. Проте в час прямої і відвертої інтервенції Росії, коли Росія анексувала Крим і окупувала частину Донецької та Луганської областей, це не те, що не доречно, це нахабно по відношенню до загиблих та постраждалих!
СБУ та РНБО заговорили першими, не потрібно було і чекати дій від Президента. Його чітка позиція, що переговори з Росією можуть бути лише в Нормандському форматі, заспокоїла ранковий ґвалт обурених українців. Телемосту - не бути!
"Я прошу вас зберігати спокій і не піддаватися на провокації.

Наша реакція буде відповідною – задля збереження спокою, порядку та інформаційної безпеки країни. А теперь хочу обратиться к Президенту Российской Федерации Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым и кого нет на Донбассе...Компанию для разговора предлагаю следующую – я, Вы, Президент США Дональд Трамп, Премьер Великобритании Тереза Мэй, Канцлер ФРГ Ангела Меркель, Президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас в Минске" - сказав Володимир Зеленський у відео-зверненні.

Україна не буде говорити з ворогом! Ні поступкам і крокам на зустріч!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: телемарафон,Владимир Зеленский,Дмитрий Киселев,Телемост,NewsOne
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.