Вартість робочого місця у Виноградівській ЦРЛ

12 липня 2019, 15:29
Власник сторінки
0
1887
Вартість робочого місця у Виноградівській ЦРЛ

/

Молоді спеціалісти, які закінчили вищі навчальні заклади у медичному напрямку, у спробі працевлаштування натрапляють на реалії сьогодення та розчаровуються внаслідок вимагання коштів за майбутнє робоче місце.

Спроби зайняти посаду в Виноградівській ЦРЛ в результаті приводять до ознайомлення з корупційними схемами, якими займається головний лікар районної лікарні. Надія Онисько разом зі своїми колегами-спільниками вимагають визначену суму коштів за те, щоб оформити людину на роботу в медичній установі.

Розчаровуючись у своїх планах на майбутнє, молоді люди вимушені поринати у корумповану систему або відмовитись від своєї професії. Тепер головний лікар Виноградівської районної лікарні намагається реалізувати себе у політиці. Але чи потрібна нам така людина в Верховній Раді України?

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Виноградов,лікарня,Закарпаття,парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.