Як у Виноградівській ЦРЛ реалізовувались лікарські засоби

12 липня 2019, 15:03
Власник сторінки
0
1851
Як у Виноградівській ЦРЛ реалізовувались лікарські засоби

...

Виноградівська районна лікарня славиться на Закарпатті як заклад, який вимагає кошти з людей, що потребують негайного та невідкладного лікування. Кожен, хто користувався послугами цієї медичної установи підтвердить факт вимагання та здирництва.

Яким чином реалізовувались лікарські засоби?

З наших джерел інформації відомо, що препарати постачались завчасно, а коли хворим потребувався курс лікування, з них вимагались гроші. Це все відбувалось за участі головного лікаря ЦРЛ – Надії Онисько. Головне те, що медпрепарати надходили до лікарні для безкоштовного застосування, тобто у разі виникнення такої потреби.

Наший кореспондент роздобув багато інформації, яка свідчить про хабарництво Н. Онисько під час державної служби на посту головного лікаря (більше 10 років). Вона реалізовувала лікарську продукцію бюрократичними шляхами руками своїх поплічників. Ця проста налагоджена схема збагачувала Надію Степанівну багато років, але тепер їй цього замало, тому вона вирішила будь-яким чином потрапити до Верховної Ради України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатська область,політика,Закарпаття,корупційні схеми,парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.