Виноградівський ринок в руках Балог? Що чекає на міський ринок у райцентрі?

07 липня 2019, 20:33
Власник сторінки
0
1092
Виноградівський ринок в руках Балог? Що чекає на міський ринок у райцентрі?

-

Виноградівський ринок в руках Балог? Що чекає на міський ринок у райцентрі?

 

Багато інформаційний ресурсів збентежили місцеве населення неприємною новиною. На сьогоднішній день є підстави вважати, що узурпація Виноградівського ринку – найбільш можливий варіант. Міський ринок робить вагомий внесок в економічний розвиток, а головне - дає людям можливість заробляти. Важко уявити, яка доля його чекає після переходу в управління Балоги.

Люди збентежені нещодавньою інформацією та думають, що буде з подальшою долею та робочими місцями в Виноградові. Якщо інформація підтвердиться і усім буде заправляти Балога (до того він співпрацює з криміналітетом Закарпаття), невідомо, чи залишиться взагалі цей унікальний ринок на колії та скільки прийдеться викласти за місце для торгівлі.

 

Кому дістанеться Виноградівський ринок?

 

На сьогодні він відноситься до районної спілки споживчих товариств міста Виноградів. Як зазначив керівник Кочиш Володимир Павлович, вже не одноразово до нього приїздили невідомі зі спробами захвату ринку.

За інформацією багатьох соціологічних опитувань П. Балога програє своїм опонентам, тому клан Балог вирішив покарати місцевих жителів, які не підтримують їх політичну діяльність. Знаючи, що основним прибутком багатьох людей є саме цей ринок, помста буде здійснюватися шляхом захвату за підтримки контролюючих органів. Це будуть постійні планові перевірки та рейди для часткового припинення діяльності місцевих підприємців. В свою чергу, Балоги поставлять своїх підконтрольних людей на вільні місця, тому це послужить бар’єром для вільної торгівлі. Платити будуть усі, кого не влаштовує дана ситуація. Як тільки ринок буде знаходитись під частковим або повним впливом Балоги – безперешкодна торгівля буде доступна тільки за умови щомісячної сплати n-ної суми коштів. Це гостре питання ніяк не може залишити в спокої місцевих торговців, які заробляють на цьому аби прогодувати свою сім’ю.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: рекет,базар,Закарпатська область,Виноградов,Павло Балога,політика,Закарпаття,ринок,парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.