Владіслав Поляк зробив щедрий подарунок для Виноградівської ЦРЛ

06 липня 2019, 14:10
Власник сторінки
0
1074
Владіслав Поляк зробив щедрий подарунок для Виноградівської ЦРЛ
Зустріч В. Поляка з головним лікарем та іншими працівниками ЦРЛ

.

Цієї пятниці, 5 липня 2019 р., кандидат у депутати Верховної Ради України Владіслав Поляк стримав слово і надав для Виноградівської районної лікарні другу частину допомоги. Як і обіцялось, лікарня отримала 12 ліжок, необхідне обладнання та інші матеріальні цінності, необхідні для повноцінного функціонування медичного закладу.

Яким обладнанням відтепер володіє Виноградівська ЦРЛ

Відтепер у районній лікарні 2 нових рентгенологічні апарати з електрооптичними перетворювачами, що дозволяє проводити рентгенконтроль під час оперативних втручань, 2 кардіомонітори для постійного моніторингу стану хворих. У пологовому відділенні з'явився реанімаційний столик з лампою підігріву для новонароджених.
Крім того, лікарняний інвентар поповнився двома апаратами для проведення фізіотерапевтичних процедур, трьома медичними кріслами, двома функціональними каталками для переміщення хворих та десятьма милицями.


Головний лікар Ольга Довжанчук: «Таких щедрих подарунків лікарня давно не отримувала»

Вона була здивована щедрістю і наголосила на тому, що від меценатів лікарня дуже давно не отримувала ніяких подарунків. Ольга Довжанчук також зауважила: «Ми щодня працюємо над тим, аби рятувати людям життя. Медицина йде вперед, і маючи у своєму розпорядженні новітню техніку, покращується і наша робота, зростає якість медичного обслуговування, за допомогою цього ми врятуємо набагато більше життів. Це особливо радує, коли йдеться про новонароджених, тому для нас такі подарунки є неймовірно цінними».

У свою чергу, Владіслав Поляк подякував лікарям за їх щоденну працю і знову наголосив, що для нього в радість, коли він може робити добрі справи.
«Я розумію, що лікарні у маленьких містах дуже потребують оновлення обладнання та інвентарю. Тому я завжди відкритий до співпраці і завжди готовий допомогти. Приємно усвідомлювати, що одна добра справа може врятувати десятки, а то і сотні життів», - зазначив політик.

Нагадаємо, днями районна лікарня вже отримала першу частину подарунку від Владіслава Поляка – нові ліжка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатська область,кандидат в депутати,мажоритарний округ,Виноградов,політика,лікарня,Закарпаття,парламентські вибори,матеріальна допомога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.