Технічний кандидат Балоги в 73 округу Закарпаття

07 липня 2019, 19:00
Власник сторінки
0
1026
Технічний кандидат Балоги в 73 округу Закарпаття

-

Онисько Надія Степанівна – самостійна фігура чи технічний кандидат клану Балог? Незалежні журналісти провели розслідування стосовно 73 округу, та на основі зібраних матеріалів, зробили висновок про залежність Н. Онисько від дійсного кандидата П. Балоги.

Цікава історія стосовно екс-гол. лікаря Виноградівської ЦРЛ

Журналісти зібрали багато цікавої інформації та опитали багато співробітників ЦРЛ, та на основі цього зробили висновок, який підтверджує факт хабарництва Надії Онисько. Жителі села Осанку Виноградівського району також підтвердили факт вимагання коштів і пригадали нещодавню подію, яка спіткала одну із сімей. Від батьків хворої дівчинки гол. лікар Онисько вимагала 500 умовних одиниць для оформлення інвалідності, інакше виконати це було б дуже проблематично.  Односельчани виявились небайдужими допомогли відшукати необхідну суму. В результаті були зібрані всі папери для оформлення інвалідності.

 

Чи потрібна така людина у Верховній Раді України?

В минулому екс-гол лікар Виноградівської ЦРЛ, одна з тих, хто породжувала корупцію, сьогодні висуває свою кандидатуру на проходження в Верховну Раду від 73 округу. Знаючи, що самостійно в неї нічого не вийде, Н. Онисько співпрацює з кланом Балог та рахується технічним кандидатом, який повністю їм підвладний. Ця людина зробить за гроші абсолютно все: довідку, інвалідність, назначить на посаду та «балотуватиметься у Верховну Раду». Вона балотується в народні депутати з тієї ж причини та хоче відібрати голоси у совісних та справжніх закарпатців, які бажають зробити корисний внесок у рідний край.

Люди збентежені та не знають, що їм робити. Звертатися до правоохоронних органів немає сенсу, адже вся влада в руках Балоги та його соратників. В такої людини не повинно бути ніяких повноважень. Жителі Закарпаття хочуть бачити лише тих представників у Верховній Раді, які будуть відстоювати їх інтереси та захищати їх права, а не будуть вирішувати власні питання та думати, як набити свої кишені державними грошима.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Виноградов,політика,Закарпаття,одномандатні округи,парламентські вибори,технічні кандидати,Закарпатская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.