ЧОМУ МОВЧИТЬ ПРЕМ'ЄР?

30 травня 2019, 17:43
Власник сторінки
1
121
ЧОМУ МОВЧИТЬ ПРЕМ ЄР?

Журналісти питають, чому Гройсман повноцінно не звітував в парламенті?

А про що йому, власне, було звітувати? Може....

- про те, що ще сотні тисяч (!) українців стали вимушеними заробітчанами-емігрантами, бо уряд не стимулює створення робочих місць в Україні?

- про штучне підняття цін на газ і комунальних тарифів під диктовку МВФ замість підвищення доходів громадян?

- про приховані наміри продати українську с/г землю замість реальної підтримки і розвитку українського тваринництва, фермерства, кооперації, глибокої агропереробки?

- про те, що експорт агросировини рекордно зростає, а українська промисловість втрачає позиції через некомпетентність і бездіяльність економічного блоку уряду?

- про те, що Україні при нинішній "успішній економічній політиці" знадобиться 80 років (!), щоб наздогнати Польщу за рівнем інвестицій (якщо вона нас "почекає на місці")?

- про те, що уряд при кожному зручному приводі віддає замовлення іноземним виробникам, замість того щоб підтримати наш законопроект "Купуй українське, плати українцям"?

- про те, що уряд і особисто Volodymyr Groysman підіграє європейцям в арбітражі проти України, метою якого є скасування проведеного нами в Раді мораторію на експорт лісу-кругляку?

- про те, що уряд пальцем об палець не вдарив, щоб втілити в життя #ПромПакетРеформ (індустріальні парки, безкоштовне приєднання до інженерних мереж, експортно-кредитне агентство...), незважаючи на повну підтримку цих ініціатив з боку Федерація роботодавців УкраїниУкраїнський союз промисловців і підприємців (УСПП) тощо?

- про те що Міністерство економіки і Степан Кубів потурає імпорту та ігнорує інтереси українських виробників, а Мінфін і Oksana Markarova дають заробляти надприбутки іноземним фінансовим спекулянтам, а реальний сектор економіки перетворюється на "фінансову пустелю"?

- про те, що уряд пилинки здуває з МВФ та іноземних радників, але плювати хотів на українських промисловців, роботодавців, підприємців, платників податків?

- про те, що Гройсман разом з Порошенком так імітував євроінтеграцію, що через їх брехню, провальну економічну політику і соціал-дарвінізм ми вже бачимо цілком реальні контури промосковського реваншу?

- про те, що Прем'єр навчився впевнено виступати і красиво обіцяти, але не навчився тримати слово і державницьку лінію, незважаючи на критику грантожерів, іноземних корпорацій чи кредиторів?

---
Навряд чи Прем'єр хотів би по-справжньому прозвітувати в Раді. Бо тоді б червоною проголосувала на тільки фракція РПЛ, а й весь зал!

https://www.facebook.com/1659889037620061/posts/2417789185163372/Источник: https://censor.net.ua/b3129785


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.