«Кодломойські» банкують». І це факт. І це сумно.

24 травня 2019, 14:47
Власник сторінки
Підприємець, член Комітету підприємців України.
1
210
«Кодломойські» банкують». І це факт. І це сумно.

Перша ластівка, якщо не сказати ворона, з гнізда "Кодломойських» вже оселилася на Банковій.

Перша ластівка, якщо не сказати ворона, з гнізда "Кодломойських» вже оселилася на Банковій.  З чим я і вітаю  «тих самих» 73% і себе на додачу. Особливо тих, хто занадто емоційно перейнявся цією "феєричною перемогою".

 «Потрошенка», звісно, потрібно було гнати  втришия, бо ще 5 років такого "президента-ненажери" і він випатратив би з України геть усі тельбухи. І за цією аксіомою Зеленський однозначно кращий варіант для України.

А ще Україна хотіла змін, і змін радикальних. Тому вибір впав не на псевдо-радикалів на кшталт Ляшка, чи інших псевдо-патріотів, а на людину не з системи. І це чудово.

Погано інше. Схоже на те, що починають збуватися найбільш похмурі побоювання, що закидали Зеленському ті журналісти, яким «випало щастя»  перехопити його під час виборчої компанії. Тоді Зеленський навідліг,  немов від надокучливих мух, від них відмахувався. Мовляв, все це маячня, про що навіть наголошував у своїх відео зверненнях. Йдеться, звісно, про «магічний» вплив на Зеленського з боку одіозного олігарха Коломойського.

Саме призначення стовідсоткової креатури Коломойського  пана Богдана на одну з ключових  посад у виконавчій владі країни з впевненістю можна вважати тим самим «магічним» впливом.  І як би Богдан не відкараскувався зараз від свого «колишнього» патрона, всі розуміють, що той, хто посвячений в секрети Коломойського ніколи не перестає бути йому, м’яко кажучи, чужим.

Ще один тривожний дзвіночок, якщо не сказати розкотистий дзвін, над головами виборців Зеленського пролунав, умовно кажучи, з дзвіниці, що знаходиться в юридичній площині. Адже пан Богдан підпадає під «Закон про люстрацію», як би не коментували у стані новообраного Президента відповідність призначення новоспеченого голови «Адміністрації Президента» до дії даного закону. І це також, я вам скажу, не лемент на пустому місці.

Все вище викладене викликає величезний сумнів, щодо дотримання Зеленським зобов'язань перед виборцями відхреститися від атавізмів політики минулого. А навіть маленький сумнів, як відомо, породжує велику недовіру. Що вже казати, коли ідеться про сумнів величезний.

Тобто, як мінімум  потрібно приймати рішення, які не потребують зайвих коментарів і тлумачень, і тим більше не розпочинати свою діяльність на найвищій державній посаді з сумнівних призначень. Про максимум годі вже й казати.

Проголосувавши за Зеленського, українці вибрали Україну не тільки без Порошенка, але й без олігархів в цілому. І з Зеленським, чи без - Україні бути вільною від цього ганебного явища!

P.S.  Звісно, Зеленському потрібно дати шанс, а не труїти з приводу та без. Але й залишати без уваги те, що нас найбільше непокоїть, вважаю, неприпустимим.  А ще нам, всім народом, потрібно допомогти йому позбутися опіки з боку одіозного олігарха. Якщо, звісно, від самого Зеленського пролунає подібний запит до суспільства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.