Напередодні інавгурації

19 травня 2019, 20:48
Власник сторінки
политолог
5
1738
Напередодні інавгурації

У кожного свої сакральні місця

Окрім офіційної церемонії інавгурації, яка проходить у залі Верховної Ради, новообрані можуть організовувати будь-які продовження чи прелюдії на свій смак (або на його відсутність). Звично, більшість президентів проводили спеціальний прийом для високих зарубіжних гостей (президент відповідає за сферу зовнішніх зносин країни). Але маємо два випадки, коли переможці забажали вийти за стіни приміщень і поспілкуватися з прихильниками у важливих чи знакових для них місцях. Тут порівняння особливо цікаве:

- Ющенко в січні 2005 року забажав продовжити урочистості на Майдані Незалежності, де щойно завершилася Помаранчева революція й стояв Майдан. Там були люди, які допомогли йому прийти до влади.

- Зеленський забажав офіціоз доповнити якимись святковими заходами, шоу та проходами в Маріїнському парку, де мали б підтягнутися його прихильники. У Маріїнському парку ще зовсім недавно стояв антимайдан. Ці люди допомогли йому прийти до влади?

У кожного свої сакральні місця
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ющенко,Майдан Незалежности,Владимир Зеленский,Петр Порошенко,Инаугурация президента Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.