державний діяч Микола Маломуж окреслив свою позицію

07 травня 2019, 14:10
Власник сторінки
журналист
0
31
державний діяч Микола Маломуж окреслив свою позицію

Сьогодні всі політичні сили та кланово-олігархічні угруповання намагаються сформувати тіньові системи контролю влади, економіки та нашого повсякденного життя.

Відомий державний діяч Микола Маломуж окреслив свою позицію. Треба допомогти новому Президенту України! Досвідчені професіонали поруч!

Пряма мова з ФБ:

Сьогодні всі політичні сили та кланово-олігархічні угруповання намагаються сформувати тіньові системи контролю влади, економіки та нашого повсякденного життя.

Представники старого режиму з т.з. опозиційними силами та новими спецпроектами готуються до глобального захоплення влади через контрольовані виборчі системи до парламенту. Після цього ними планується формування свого уряду, силового блоку, встановлення контролю в областях. Повна монополізація влади за підтримки із-за кордону.

Поряд з цим передбачається знецінення вибору народу на президентських виборах та блокування дій нового Президента , який сьогодні не має сильної фахової антикризової команди ,яка зможе подолати задуми кланів та негайно організувати комплексні прогресивні зміни в інтересах людей і держави.

В даний час до В. Зеленського направляються т.з . професіонали , які зведуть нанівець всі прогресивні починання. Сьогодні новому Президенту необхідно опертися не на партійні клани старих систем, а на всенародне представництво громадських, інтелектуальних, професійних , військових , регіональних організацій об’єднаних у Всенародне віче.

Поряд з цим залучити знаних професіоналів – практиків до антикризового уряду , які швидко опанують ситуацією та реалізують розроблені стратегічні ,галузеві та регіональні програми прогресивного розвитку.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.