Почнемо з початку?

10 квітня 2019, 12:21
Власник сторінки
0
71
Почнемо з початку?

Можливо ми робили щось не так. Можливо діяли всупереч політтехнологіям. Але ми торкалися тих проблем, з якими до нас зверталися люди. По всій Україні працювали волонтерські центри правової допомоги. Адвокати і юристи яких, надавали громадянам безкоштовну правову допомогу.

Багатьом вдалося допомогти. Але безкоштовна правова допомога, насправді, дорого коштує. Оскільки треба платити оренду за переміщення, комунальні послуги, податки, незважаючи на безкоштовність допомоги людям. Треба купити офісну техніку і витратні матеріали ... Тепер от, через тиск влади Порошенка, нам відмовили в оренді приміщення, яке треба звільнити до кінця квітня. Ми працювали не жаліючи себе. Нас називали «агентами кремля». А ми, не зважаючи на це, пробивалися через щільні кордони правоохоронців до Адміністрації Президента України, з трьомастами томами "кілограмів вимог" громадян України покарати корупціонерів. Тепер от суспільство нам віддячило на виборах президента ... Іноді руки опускаються . Ти витрачаєш безповоротний час свого життя і власні кошти на користь суспільству. А отримуєш утиски і переслідування влади і півтисячі замовних публікацій руйнуючий твоє добре ім‘я ... Чи воно того варте, нести своє палаюче серце як Данко ???
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Бєдовой,справедливість,правова допомога
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.