Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні, коли відновив всі схеми Януковича

07 квітня 2019, 10:18
Власник сторінки
0
136
Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні, коли відновив всі схеми Януковича

Порошенко зрадив Україну, коли проводив парад під час Ілловайського котла. Порошенко зрадив Майдан, коли відмазав від відповідальності майже всіх катів Майдану.

Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні , коли відновив всі схеми яника і вигадав нові . Порошенко зрадив надії мільйонів українців , коли підім‘явши під себе СБУ , ГПУ , ДФС , НАЗК , НАБУ , САП і судову гілку влади , замість реальної боротьби з корупцією , зайнявся театралізованою клоунадою . І після цього він називає Зеленського клоуном ?!!

У Петра 5-го і його поплічників великі системні бізнеси в РФ . Брехливе створіння задурює людям голову війною , яка доречі закінчилася Дебальцевським котлом , а в той час суттєво збільшив товарообіг з РФ , та віддав на откуп своїм друзям , російським олігархам , стратегічно важливі напрямки в економіці ! Замість очищення країни , Петро затягнув нас ще глибше в корупційне болото ... Так звана «війна» є нижчим іншим ніж змовою петі і вови , яка допомагає їм тримати на колінах обидва народи . І не дай Боже підняти очі чи голос ! Одразу ти зрадник під час війни ! Тепер кондитер нахабно плюнув в обличчя всім українцям , коли не відправив за грати Свинарчуків із поплічниками ! Мародерське пограбування війська він вважає нормою . “Де відрубані руки ?!!» - запитала молодь . У відповідь погрози , брехня і захист поплічників ... Захід втомився від нас . Безвіз то є досягнення Майдану а не солодкого брехла ! Нас всіх вважають рабами , тупим бидлом ...  Невже ми все це проковтнемо ?!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,державна зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.