Свободна країна або ж кримінальна окупація - вибір за кожним у другому турі

08 квітня 2019, 12:54
Власник сторінки
0
119
Свободна країна або ж кримінальна окупація - вибір за кожним у другому турі

Друзі , я нікому не хочу нав‘язувати свою точку зору . Кожний має право , і навіть обов‘язок , самостійно дивитись на оточуючий нас світ , і мати власне бачення.

Але у час , коли прямі і відверті заклики до вбивств і катувань громадян України за їх політичні погляди , від кримінальних ескадронів смерті Петра Порошенка , при повній бездіяльності органів державної влади , стали реальністю . Ми просто не маємо права не зробити свій вибір , навіть не між кандидатами в президенти , а між свободною країною і кримінальною окупацією ! Тому , будь ласка , всі ті , хто своєю позицією , я от цей «пан генерал» , фактично здають свободу і незалежність України , відпишіться і вийдіть з друзів ! Прочитайте це повідомлення і зрозумійте мою громадянську позицію : Таке от надійшло у лічку від такого собі «пана генерала» : «Дивився погоджувальну раду ВР України. Юля МОЛОДЕЦЬ !Нікого не підтримує. У другому тури Не піду голосувати і буду закликати усіх так поступати !!! Скоти вони усі! Наша надія вибори до ВР України!» ... P.S Коли вас будуть ставити раком , грабувати , принижувати , позбавляти життя ... Згадайте мене . Згадайте ці строки . Зрозумієте , але вже буде запізно ...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Верховная Рада,Порошенко,Владимир Зеленский,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.