Тимошенко офіційно вступила у виборчу гонку

23 січня 2019, 17:28
Власник сторінки
Політтехнолог, співавтор книги "Виграти вибори: покрокова інструкція".
0
104

22 січня – особлива дата. Особливо в цьому році. 100 років тому відбувся символічний акт злуки ЗУНР і УНР – українці об’єдналися.

22 січня – особлива дата. Особливо в цьому році. 100 років тому відбувся символічний акт злуки ЗУНР і УНР – українці об’єдналися. У цей день в 1990 році живий ланцюг вперше сполучив береги Дніпра – символізуючи прагнення нації до незалежності.

Питання незалежності та розвитку держави стоїть перед нами знову. Ворог гратиме на протиріччях, щоб розєднати нас і повернути в свою зону впливу. Саме тому потрібно особливо уважно спостерігати за тим, що пропонують політики.

Мотив обєднання України став основним у Форумі Юлії Тимошенко, який приурочили до Дня злуки. Акцент робився не на смакуванні поразок минулого чи безсилля. Навпаки. Мова йшла про стратегічний план розвитку держави, щоб через кілька років дослідники змогли аналізувати цей план і досліджувати «Чому Україні вдалося».

Соборність України – це питання не лише географічне. У наш час зовнішні гравці намагаються розколоти суспільство і по інших напрямках – через рід діяльності, заробіток тощо. Юлія Тимошенко чітко розуміє ці проблеми, тому ще одним посилом Форуму стала консолідація народу проти еліт і олігархів. На захід прийшло близько 10 тисяч людей, які як ніхто інший показали, що Україна єдина у своєму бажанні жити гідно, за правилами та за законом.

Офіційне висування Юлії Тимошенко кандидатом на пост Президента стало частиною Форуму. Проте політик свідомо концентрувала увагу не навколо себе, а навколо проблем, які стоять перед країною, рішеннями та людей, які допомагали у розробці шляху виходу країни з кризи.

Команда, яка створювала програму «Нового курсу» - це не паркетні політтехнологи, які бачать Україну з вікон дорогих джипів і через екрани телебачення. У розробці стратегії взяли участь експерти з юриспруденції, економіки, національної безпеки, проблем подолання бідності. Звідси – обєм документів і їх висока якість. Так, такий шлях важчий, ніж просто згадувати простий слоган, проте така вимога часу. Як співається в відомій пісні, «менше слів, більше діла».

Наявність програми та фахової команди – важливий козир. Очевидно, що після перемоги Юлія Тимошенко матиме діяти швидко. Зволікання буде вигідне усім, крім українського народу. Наявність готових до реалізації рішень – гарантія того, що цю програму може бути втілено.

Уже за декілька місяців ми побачимо, наскільки українці навчилися очищати зерна від інформаційної полови. Ця президентська кампанія може стати найбільш багатою на виборчі порушення та маніпуляції. Саме тому людям потрібно дивитися на те, що пропонують політики, а не лише на їх проплачені сюжети з олігархічних каналів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.