Хочеш мати Українську Владу ? Голосуй за Націоналістів !

19 грудня 2018, 17:24
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
63
Хочеш мати Українську Владу ? Голосуй за Націоналістів !
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Ті, хто були засновниками "партії регіонів", членами політради сдпу(о), незаконно ставали олігархами - зараз вже великі "націоналісти". Тому цей "політичний" товар - кон'юнктурний, неякісний, як китай


.
Враховуючи політичну кон'юнктуру та вибори, що вже "не за горами", то "націоналістами" тепер стають вже всі, і кожен такий "політик" тримає ніс по вітру.

Ще вчора вони, всі без винятку, Бандеру, Мову, Націоналізм звинувачували у всіх гріхах ... А вже сьогодні їх "коаліція" у врУ ухвалює постанову про офіційне відзначення 1 січня 110-ї річниці з Дня народження Степана Бандери - провідного діяча та теоретика Українського національно-визвольного руху, голови Проводу ОрганізаціїУкраїнських Націоналістів, та самі ініціюють повернення Бандері та Шухевічу звання Героя України. От пані Богомолець, голова комітету Ради з питань охорони здоров'я, нардеп від солідарності, казала на одному з етерів - "ми у своїй Богом даній країні" ... А "Слава Україні" то для них вже просто буденність ...
Чесно кажучи, вже навіть важко порахувати, яка це за рахунком "запозичена" у Свободівців ініціатива.
Тобто всі, хто немає своєї ідеології, сталих переконань, але дуже-дуже хочуть залишитись при політиці, починаючи від Порошенка, закінчуючи опозицією, просто нагло крадуть собі Націоналістичні Свободівські Ідеологічні напрацювання.
Едина Церква, Віра, Мова, Армія - то все ідеологія Українських Націоналістів, яку сповідують Націоналісти ще з часів заснування ОУН, а не за пів року до виборів, як це робить Порошенко.
Але ідеологія ВО Свобода стабільна та незмінна.
Повіє вітер завтра в іншу сторону, і всі "політики" змінять свої гасла та зрадять, як вже не раз вони зраджували.
Ті, хто ще вчора кричав НАТО - ні !, тепер вже за НАТО ...
Ті, хто були засновниками "партії регіонів", членами політради сдпу(о), незаконно ставали олігархами - зараз вже великі "націоналісти". Тому цей "політичний" товар - кон'юнктурний, неякісний, як китайська підробка "націоналізму".
Хочете мати Українську владу ? Голосуйте за справжніх Українських Націоналістів !
           
                
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Кошулинський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.