Хто такий Насиров і хто його "привів" в політику ...

12 грудня 2018, 18:58
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
271
Хто такий Насиров і хто його  привів  в політику ...
Цим фото все сказано без слів ...

5 травня 2015 кабінет міністрів на своєму позачерговому засіданні головою державної фіскальної служби України призначив народного депутата від Блоку Петра Порошенка, голову комітету парламенту ...


.
 Довідка - нагадування тим, хто вже забув як і хто призначав Насирова головою дфсУ і чиєю креатурою він був.
Державну фіскальну службу кмУ утворив ще 8 липня 2014 року на базі ліквідованого міністерства доходів і зборів.
Але через вісім місяців роботи дфсУ, 24 лютого 2015 року вже почалось розслідування діяльності керівника дфсУ, і через місяць розслідувань, 23 березня 2015 керівник дфсУ Ігор Білоус подав у відставку.
Наступного дня, 24 березня уряд призначив тимчасовим виконувачем обов’язків голови дфсУ Максима Мокляка.
30 березня 2015 мінфін оголосив конкурс на посаду голови дфсУ.
Прийом документів мав тривати до 2 квітня, а 6 квітня комісія мала провести розгляд кандидатур. Втім, згодом "чомусь" мінфін продовжив прийом документів від охочих очолити відомство до 20 квітня. Всеж згодом міністерство фінансів відібрало для прем`єр-міністра Яценюка двох кандидатів на посаду голови дфсУ - Андрія Коломійця і Романа Насірова.
А вже 5 травня 2015 кабінет міністрів на своєму позачерговому засіданні головою державної фіскальної служби України призначив народного депутата від Блоку Петра Порошенка, голову комітету парламенту з питань податкової та митної політики Романа Насирова, якого називають креатурою президента Порошенка, а заступниками Насірова стали Костянтин Лікарчук та Сергій Білан.
Це варто Вам знати, щоб розуміти всю ситуацію тепер.  
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: назначения Порошенко,Роман Насиров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.