Як олігархам вдається так довго маніпулювати виборцями в Україні і залишатись...

11 грудня 2018, 15:18
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
49
Як олігархам вдається так довго маніпулювати виборцями в Україні і залишатись...
Цим фото все сказано без слів ...

провладні політики через адмінресурс використовують всі перелічені способи маніпуляції виборцями одночасно ... Ну і звісно, що ще є "гречка" ...


.
  Як же олігархам-злодіям вдається так довго маніпулювати виборцями в Україні та залишатись "при владі" ?

Для цього у них є кілька поширених способів.
1. Вибіркова соціологія - це коли реальні дані соціологічних досліджень не показують і не пояснють, а видають "на гора" лише їм потрібні. У таких випадках політтехнологи посилаються лише на пункти соціології, які їм вигідні, і мовчать про ті, які не є привабливими для них.
2. Соціологія більшости - найменш затратний спосіб, це коли в змі активно розповідають, що політика підтримує "більшість" виборців, а завдання політтехнологів при цьому ненав’язливо переконувати людей, що ідеї їх політика є популярними, а тих, хто не підтримує їх патрона - меншість і вони ще й "рука кремля".
3. Липова соціологія - це коли черговий "новий" політпроект олігархів сам або їх особа замовляє рейтинги, зроблені за результатами опитувань на своїх же телеканалах, в своїх же друкованих змі, в контрольованих ними інтернет-виданнях.
4. Маніпуляція ботами - ботами є люди, які в інтернеті реєструються під різноманітними, часто неприродніми іменами і, звісно що не безкоштовно, видають себе за різних осіб. Боти пишуть коментарі під дописами свого політика, розхвалюють їхні постаті, накручують кількість відвідувачів і лайків та закликають підтримувати того кандидата і його політичну силу.
Сьогодні активно також практикують платити чималі кошти "відомому" блогеру за позитивний допис чи відео про потрібного політика.
Як правило провладні політики через адмінресурс використовують всі перелічені способи маніпуляції виборцями одночасно ... 
Ну і звісно, що ще є "гречка" ...

          
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.