Революція Гідности це Ідея і Чин, а не брехня та підлість ...

08 грудня 2018, 17:53
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
74
Революція Гідности це Ідея і Чин, а не брехня та підлість ...
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Справжню історію Революції Гідности пишуть самопожертвою, звитягою та кров’ю ... а не пустопорожнім піаром брехунів та зрадників, яких на сьогоді очолює олігарх, брехун, злодій Порошенко


.
 П'ять років тому, і саме 8 грудня 2013-го, попри лементи про провокації, спротив та дурновате гасло ліберастів - " у нас тільки мирний протест" ... Націоналісти Свободівці всеж таки завалили, після першої невдалої спроби 1 грудня, комуняцкій пам'ятник кату Української Нації "вождю пролетаріата леніну". 
А перед тим, 14 жовтня тогож 2013-го року, як і багато років поспіль кожного 14 жовтня, попри скавуління антиукраїнської публіки, з червоно-чорними прапорами та революційними гаслами в Києві пройшов найбільш велелюдний Марш УПА на день Покрови.
І вже 1 січня 2014 року, в атмосфері несамовитої істерії всепропальства, Києвом маршувала Смолоскипна хода в честь Провідника Української Нації Степана Бандери.
І ось тепер, вже в 2018-му, через п'ять років, як це не парадоксально, ті хто тоді озвіріло виступав проти :
- вітання Слава Україні ... 
- Маршів УПА на Покрову 14жовтня ...
- повалення бованів леніна в Україні ...
- Смолоскипної ходи 1 січня на честь Степана Бандери ...
- гідного шанування живих Вояків УПА ...
Тепер вони вже написали купи своїх "спогадів", ну і звісно що приписали собі неіснуючі досягнення і викреслили Свободівців, Націоналістів з історії тих подій.
Хочу всім нагадати, що Революція Гідности це Ідея і Чин, а не брехня та підлість.
І Революція наша ще триває ... Наша Перемога попереду.
Справжню історію Революції пишуть самопожертвою, звитягою та кров’ю ... а не пустопорожнім піаром брехунів та зрадників, яких на сьогоді очолює головний олігарх, брехун, злодій Порошенко

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: революция,ВО Свобода,Степан Бандера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.