Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки ...

07 грудня 2018, 21:25
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
61
Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки ...
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

В 2014-му, після перших агресій московії, Свободівці заявили про необхідність негайно розірвати всі дипломатичні відносини з росією, закрити кордон з агресором та негайно запровадити в Україні воєнн

Необхідність денонсації, тобто розриву "договору про дружбу»" з московією, вже давно очевидна для ВО Свободи, і це було нам зрозуміло ще в березні 2014, та і задовго до того теж, коли ще янукович вів Україну до московії. 
Вже тоді, в 2014-му, після перших агресій московії, Свободівці заявили про необхідність негайно розірвати всі дипломатичні відносини з росією, закрити кордон з агресором та негайно запровадити в Україні воєнний стан.
Але ніхто з влади Порошенка не хотів чути Свободівців ...
Ну а тепер, вже в грудні 2018-го, через чотири роки війни, і чомусь саме перед виборами президента 2019, вже навіть смішно дивитися на тих політиканів від політики, які ще зовсім нещодавно жорстко критикували Свободівців за вимогу розірвати "договір дружби" ... А тепер, вже вкотре, перевзулися в повітрі ... і тепер вже самі вимагають розірвати той "договір".
ВО Свобода голосувала за розрив "договору про дружбу", але Свободівці подали свій альтернативний законопроект, який розриває усі відносини та договори з державою-агресором росією. Це наша, Свободівська, реальна та послідовна ідеологічна позиція.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Порошенко,націоналізм,Путін,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.