Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки і більше не довірятимуть...

05 грудня 2018, 21:38
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
96
Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки і більше не довірятимуть...
Цим фото все сказано без слів ...

Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки і більше не довірятимуть своє майбутнє нещирим, лукавим особам з подвійними стандартами та провалами у пам’яті політикам ...

Після агресії російських суден проти кораблів ВМФ України поблизу Керченської протоки вчергове переконався у тому, що політика влади Порошенка в Україні перенасичена лукавством, обіцянками та обманом.
А вже саме запровадження воєнного стану, і це на п’ятому році війни !!!, стало справжнім шоу у виконанні Порошенка та політиків, поведінка яких чудово продемонструвала подвійні стандарти, фальш та патологічну нещирість правлячого бомонду, коли я побачив глибину морального падіння і ціну слова представників політичного класу, які дуже хочуть й далі керувати Україною.
Президент Порошенко, який останнім часом ну дуже активно грає роль головного "патріота", часом навіть і "націоналіста", масово видаючи свої різні "укази" перед виборами 2019, ще у 2014 році зовсім не поспішав вводити воєнний стан.
Мені важко зрозуміти, чому : 
- окупація Криму
- вторгнення російських військ на Донбас
- обстріли Української території з території московії
- битва під Іловайськом з регулярними частинами російської армії 
для Порошенка не стали приводом запровадити воєнний стан, а от тільки події 25 листопада біля Керченської протоки "чомусь" підштовхнули Порошенка до такого кроку ... 
Де тут послідовність, відповідальність чи елементарна здорова логіка ? 
Адже відверте вторгнення російських окупантів в Україну відбулося ще у 2014 році, але тоді у Порошенка чомусь не вистачило бажання чи мужності відповісти на це воєнним станом. Чому ?
Біда нашої України в тому, що нами керують особи, які не звикли нести жодної відповідальности за власні слова та вчинки, особи які мають дуже коротку пам’ять, позбавлені совісті та будь-яких ідейних принципів. Саме такі політики ставлять долю України і нашої Нації в залежність від власних егоїстичних кон’юнктурних потреб.
Ще вчора ці політики називали росіян "братнім народом", говорили про стратегічне партнерство з московією, а вже сьогодні вони стали великими патріотами та змагаються, хто голосніше крикне "Слава Україні ! ", чи одіне розкішнішу вишиванку ... одночасно ведучі торгівлю з російським окупантом.
Але від гасел, показухи, указів, вишиванок внутрішня сутність політиків без ідеології не змінюється, їх сутність як була, так і лишилася оманлива, брехлива, лукава …
Правлячий політичний бомонд України далекий і від ідеї розбудови Української держави, і від здорового глузду. Поведінка політиків під час голосування за воєнний стан 26 листопада схожа на колотнечу павуків у банці, яких хвилює багато що, за винятком долі Української Нації. Огидно спостерігати театр політичного популізму, самопіару і фальші влади Порошенка на фоні неприхованої російської агресії. Сподіваюсь, що Українці зроблять правильні висновки і більше не довірятимуть своє майбутнє нещирим, лукавим особам з подвійними стандартами та провалами у пам’яті політикам, які емігрують від одної партії до іншої партії.
 
                      
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,війна,гуманитарный конвой путина,переговоры Путина и Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.