З позитивного для нас – майже все. Тепер про реалії ...

04 грудня 2018, 19:23
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
76
З позитивного для нас – майже все. Тепер про реалії ...
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Висновок один : світові держави мають свої економічні інтереси щодо співпраці з агресором і вони не поспішатимуть від них відмовлятися через війну в Україні ...

В Буенос-Айресі завершився саміт G 20. В Українському контексті він запам’ятався широкому загалу передусім кількома позірними штрихами, які продовжують активно обговорюватися.
По-перше, Президент США у Твіттері скасував заплановану зустріч з Путіним через чергову московську агресію у Керченській протоці.
По-друге, Дональд Трамп демонстративно не подав очільнику Кремля руку під час колективного фото.
З позитивного для нас – майже все.
Тепер про реалії. Той же ж Трамп після показового "антипутінського" демаршу все ж провів кулуарну зустріч із ворогом України "номер один". Канцлер Німеччини Ангела Меркель категорично заперечила, аби на порядок денний саміту G 20 виносилось запропоноване американською делегацією питання московсько-української війни. За словами канцлера, інтервенція московитів в Азовському морі повинна розглядатися лише у Нормандському форматі. Відтак заключне комюніке саміту не містило навіть згадки про агресію Московії. Так, Українське питання піднімалось у приватних розмовах європейських лідерів з Путіним, вони висловлювали "стурбованість" та "занепокоєння»", але жодних заяв про нові санкції проти Москви не прозвучало, як і не було прийнято офіційних рішень стосовно військової допомоги Україні через агресію РФ.
Який висновок може зробити Україна після цього саміту ?
Висновок один : світові держави мають свої економічні інтереси щодо співпраці з агресором і вони не поспішатимуть від них відмовлятися через війну в Україні. Відтак поведінка Путіна щодо України після зібрання G 20 навряд чи зміниться, адже "стурбованістю" світових лідерів кремлівські війська, на жаль, не зупиниш. 
Тому першочергово ми, Українці, маємо сподіватися лише на власні сили :
- розбудовувати потужну армію
- розірвати нарешті дипломатичні зв’язки з ворогом
- припинити будь-яку торгівлю з російським агресором
- очистивши країну від московської ідеологічної та бізнесової п'ятої колони.
Лише так ми переможемо. 
  
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Україна,Олег Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.