Україна -третій світ, або альооо, Гьюстон у нас проблеми!

30 листопада 2018, 10:01
Власник сторінки
лідер НЕО Лідери,фандрейзер,активіст, культуролог, єгиптолог, теолог.
0
116
Україна -третій світ, або  альооо, Гьюстон у нас  проблеми!
https://www.weforum.org/agenda/2018/10/the-80-trillion-world-economy-in-one-chart

Проаналізувавши дані World Economic Forum по ВВП в світі, уже осевидно, що ми давно уже третій світ, при цьому маючи 5% усіх природних ресурсів планети, та будучи найбільшою державою європи.

Нещодавно на сайті світового форуму оприлюднили  графіку ВВП  у світі, для певності додаю посилання на першоджерело. https://www.weforum.org/agenda/2018/10/the-80-trillion-world-economy-in-one-chart  Уважно  перечитавши сто раз,  мені одразу  захотілося всіх наших політиків, і попєрєдніків  і нинішніх,  великою і міцною рукою просто обняти і плакати. Бо в цій ситуації  робити щось -це не робити нічого! Всі наші потуги змінити  ну хоть щось і показати світові реформи, майже рівні нулю. Звісно  є позитивні речі і зміни, та темпи замалі,ми  відстаємо від провідних держав у розвитку на сто з гаком років. Тому, нам потрібне  "Українське диво", яке колись   зробив Лі Куань Ю. Звісно ми за маштабами не  Сингапур і тут  зробити щось значно важче, та варто лишень  почати і все  саме  почне  рухатися, українці не  дурні  люди,  одразу підхоплять хвилю. Ми -НЕО Лідери в наших програмах розвитку на перші 5 років, розробляємо  план залучення інвестиційного бізнесу  і відкриття  глобальних офісів в Україні, який  запропонуємо уряду, якщо вони нас не почують будемо діяти, як і всі низові проекти.  Коротко  і змістовно про це в  графіці.  І не кажіть нам, що світові ТНК, бояться інвестувати, бо у нас війна, корупція і так далі. Почнемо з того, хто і що їм  пропонував? Якісного точно нічого! Одна бюрократія відбиває  бажання заходити на укр. ринок.  Звісно  ми не Китай і пропонувати  дешеву робочу силу не можемо, проте, у нас є багато переваг, які варто їм запропонувати.

 Насамперед це спрощена система реєстрації  за 5 днів, як колись  зробив Сингапур, та відміна усіх податків, окрім одного -податку на прибуток, надання в безкоштовне  користування  старих, закритих будівель, які розвалюються по всій державі, в  обмін  на їх  утримання, та перепрофілювання, а також на  рівномірне відкриття  підприємств  по Україні і конкурентну ЗП, бо  робочі місця мають створюватися не лише в Києві, але й в Рахові, або селі Васильківці.

 Це саме стосується  і глобальних офісів на кшталт LinkedIn, я досі не розумію, чому  там немає української мови в меню, а на усі коментарі і зауваження  стосовно мови, російські модератори одразу видаляють, дивно  і прикро, коли маленькі мовні групи там можуть обрати свою мову, а 42 млн аудиторія ні ?!   Чому, у час коли у нас з  росією війна, вони мають доступ до мільйонів  бізнесових акаунтів в Україні? Це  окрема тема і окреме питання,яке ми  ще їм поставимо офіційно! Хоча, тут якраз питання  в тому, чому вони не мають офіціного офіса у нас і чому у  нас не створені  робочі місця, завдяки їм? Так, двісті  робочих  місць  це звісно  мало, та двісті сплачених податків до пенсійного  фонду -це  двісті  пенсій. І якщо глибше  копнути, відкривши  таких глобальних офісів в Україні  хоча  б тисячу, можна значно збільшити  наше  і ВВП і паповнити казну.А ми наразі відстаємо навіть від Пакистану! Тому, потрібні умови і  пакети пропозицій для них від держави! Ми розуміємо, що основна боязнь абсолютно усіх  цих ТНК є наша славна корупція, проте,  тут можна дати раду дуже швидко і якісно, хоча потрібно  прийняти  купу нових законів і це все займе  мінімум декілька років, та нам варто починати уже зараз, бо далі  буде пізно! Щодня 78 молодих українців їдуть з України, половина з них назавжди.  Тому, вся підзвітність йде напряму до  їхніх посольств і про найменші спроби втручання в діяльність цих компаній, або вимагання якихось хабарів, жорстко присікається посольствами, які тиснучи   санкційно змусять наш  уряд  працювати прозоро і якісно. Так, хтось скаже, це  утопічно, та я згадую Кемаля  Ататюрка, Лі Куань Ю, Маргарет Тетчер перед якими  стояли виклики більші і шірші за наші і вони  змогли,тому я вневнена, що  ми з цими викликами впораємося! Вневнена, що скоро  прийде новий лідер/ка, яки/яка зможе  змінити хід історії і вивести  Україну з держав третього світу в перший! Не може  великий український народ пасти задніх! Це аномально!

 1
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Украина Корупция,економика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.